Sugbloggen är landets roligaste blogg!

| Mobile | RSS

Wikileaks, wiki lies eller vilka ljuger…

December 6th, 2010 | 2 Comments | Posted in Politik

Har ni tänkt på att det är få makthavare som sagt att dokumenten från wikileaks är felaktiga.  D.v.s. makthavarna ifrågasätter inte fakta utan ifrågasätter att fakta presenteras för oss och gör allt vad de kan för att hindra oss från att få information… tänk på det en stund…

Om dokumenten vore osanna/falska skulle väl knappast ansedda tidningar som  New York Times, The Guardian, Der Spiegel, El País och Le Monde mfl publicera dokument som wikileaks har publicerat? Eller SVT?

Så ställ dig frågan:
Varför dubbelviker sig våra s.k folkvalda ljugande politiker allt vad de kan för att stoppa den enda organisation som kan berätta för oss vad våra makthavare har för sig? För att Wikileaks ljuger och far med osanning? Eller för att politikerna föraktar dig?

Australien kan väl rådfråga Eritrea i hur man låser in en människa med annat medborgarskap OCH går i land med det utan att västvärlden bryr sig alls. Till Australien om det är svårt att hitta en lag som Assange har brutit emot kan ni väl bara skapa en ny lag?  Eller varför kan ni inte ta till er gamla fina censurlag. Jävla idioter!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Follow Discussion

2 Responses to “Wikileaks, wiki lies eller vilka ljuger…”

  1. Calandrella Says:

    Att skapa ny lagstiftning mot Wikileaks lär bli svårt, då sådan lagstiftning skulle behöva gälla retroaktivt för att kunna användas i en rättegång idag. Men hey, givet många etablerade politikers övriga brist på respekt för demokratiska principer skulle de väl kunna fixa det också…

  2. stefan Says:

    Tiden är ju bara en faktor man kan laborera med. Speciellt om man har dem makten. Din postning är f.ö jävligt bra.

Leave a Reply