Sugbloggen är landets roligaste blogg!

| Mobile | RSS

Comhem går bort 12

November 10th, 2009 | 5 Comments | Posted in Sugsaker

Jag kunde fan inte säga det bättre själv!

Hur kunde Comhem AB bli om möjligt ännu sämre?!

Bara en sådan sak som att man får sitta i betydligt längre telefonkö om man har klagomål än om man har för avseende att bli ny kund talar sitt eget språk.

Monopolet är det som gör att ComHem tjänar storkovan och fortfarande trots en massa fagra löften om att de ska bli bättre (redan 2008 sa de att de ska förbättra kundtjänst…tjena hej liksom) ändå blir sämre och sämre.

En välfungerande marknad sätter naturligt företagens kvalitet på sin spets. En restaurang med dålig mat och service har tomma bord och tjänar inga pengar. Ett bolag som Comhem lyckas tjäna över 700 miljoner kronor…

De behöver ju inte ens bry sig. Så länge som det är förenat med en helvetes massa meck att byta leverantör kan comhem hyra en twittrare för att *host* vårda sitt varumärke på nätet och leka närvarande på nätet – men det förbättrar inte deras anseende. Framförallt inte hos de som fullständigt skiter i att comhem sociala mediahorar på nätet. Who gives a shit liksom?!

Inget ont om Samuel – han gör som en konsult ska. Sitt jobb och fakturerar comhem förhoppningsvis ohemult mycket (vilket på ett avigt sätt  innebär att jag sitter och degar hans lön). Men så länge comhem sjunker i alla mätningar, så länge comhem har bundit upp folk årsvis, fastighetsägare ännu längre…så kommer Comhem AB inte att bättra sig. De har 700 miljoner skäl i att skita i det.

Detta är post 12 av 24 kommande skitpostningar om ComHem AB. 1 post för varje hundring ni rövknullat mig på!

Sen är vi kvitt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Follow Discussion

5 Responses to “Comhem går bort 12”

 1. Veronica Says:

  Jag har bråkat med plattfötterna (läs: ComHems kundtjänst) i 5 dagar nu och mitt trådlösa bredband funkar fortfarande inte. Jag funderar på att bilda sekt. Är du på? Annars kanske vi kan gifta oss?

 2. stefan Says:

  @ Veronica – Hahaha! Bilda sekt! Bara om jag får ha flera fruar. Annars är det ingen vits med sekter. Fråga Hans Sheike…han fattade. Och så måste vi ha mycket sex…om inte annat för att kunna tänka på annat än comhem skiten…

 3. Hur Ska Jag Gå Hem När Allt Är Så Här? Says:

  Jag fattar verkligen inte hur ComHem ständigt lyckas suga så hårt att hela Sveriges befolkninen verkligen verkligen avskyr dem… en bedrift!

 4. Danijel Says:

  varför skaffar folk inte något annat istället för då? tillex telia eller BBB?

 5. stefan Says:

  @Danijel – Du är ny här va? Sök på BBB i sökfältet så får du läsa om den historien ;)

Leave a Reply