Det har varit mycket skit nu med ipred, acta, telekom och fan och hans moster. Jag har läst här och där att Internet riskerar att stängas. Det kommer knappast att hända (fan vad jag hoppas att jag har fel). Hur som helst så hittade jag det här sköna klippet om hur Internet faktiskt en gång var nedsläckt för service.

Kolla in 0:44 in i videon så fattar ni.


Can I Turn Off The Internet?

Glöm inte: Internet består inte bara av pedofiler, terrorister, kriminella och olaglig fildelning, utan Internet är summan av mänskligheten med dess bästa och dess värsta sidor. Och visst ska brottsliga handlingar bekämpas, men inte genom att attackera Internet. Då kan man lika gärna attackera evolutionen…

Andra bloggar om , , , , , ,

3 Replies to “Internet nere för service…”

  1. Kan man inte öppna ett eget internet…
    Så kan acta och ipred och fan och hans mostrar OCH fastrar leka där så kan vi andra få arbeta ifred?
    IFRED från IPRED

  2. Jag kan bara hålla med, vilka bakåtsträvare vi har att göra med nu. Tur att man inte är kriminell iaf. Känns ändå inget vidare med utvecklingen med mer och mer inskränkningar och bevakning på internet. Avgå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *