Gnnnnhh..

Ibland så blir jag galen på den osamarbetandes lilla jäveln also known as de flesta damers dröm (utom hon den förvirrade då som mitt i ett samlag bestämde sig för att bli lesbisk) när han (jag vet att det är manschauvinistiskt som fan att se mitt kön ur ett genusperspektiv) får för sig att jiddra. Några exempel:

  • Mitt under ett bira-race på lokal få för sig att inte kissa publikt, trots att man innehåller lika mycket vatten som en medelmåttig holländsk damm.
  • Mitt i natten väcka en ur den skönt fuktiga drömmen innehållandes piskor, handklovar och kärleksfulla smisks med att blöta ned en försvarlig yta av sängen. Det kallas visst nattlig ejakulation. Skillnaden mot den dagliga är väl att det sker i mörker och att man som ballägare inte  riktigt är med på resan. Man får bara torka upp resterna. Lite som att komma en aning försent till festen och mötas av frågan “kommer du för att hjälpa till med städningen, fan va schysst av dig, här ta en bira och här är skurhinken“.
  • Mitt i puberteten ställa sig i givakt, speciellt de dagar då man hade träningsbrallor av model tyg-som-ger-med-sig och blev kallad fram till svarta tavlan för att visa att man inte alls hade läst på sin hemläxa.

Men det där är bara normaler, sådant som alla vi kukbärare får lära oss att leva med. Men idag så överraskade ballen mig med ett nytt knep. Häng med. Jag gled glad i hågen iväg på muggen för att göra nummer 1. Vek upp toalocket och ringen (man är väl väldrillad liksom) och rullade ut minisugaren. Tog en stadig hand om roten med ena handen, använde den andra handen till att rikta odjuret mitt i toan. Jag visste nämligen att ett mindre Niagarafall var på väg, särade lite på benen och kollade slutligen att jag hade koll på balansen och öppnade kranen.

– Ahh…, hann jag säga.

Döm om min förvåning när två exakt lika stora strålar forsade ut, parallellt med varandra, rakt fram och förbi den öppna toasitsen. Plask plask plask sa det och två mindre sjöar uppenbarade sig på varsin sida om toalettsitsen.

Men va fan nu då?“, var den första tanke som gled förbi. Den andra var “ska jag behöva torka upp detta nu?“, den tredje av mer direkt verbal natur.

– Va håller du på med?
– Vad ser det ut som?
– Ja inte vet ja!
– Sprider skurar!
– Varför det?
– För att jag kan!

Och det är just det. För att han kan. Knipa åt mynningen i mitten så att vätskan sprutar ut på varsin sida, med resultatet ovan. Två gula sjöar utanför toan.  Gnhhhh! Kampen mot ballen kan aldrig vinnas! Han vinner alltid. Är det inte mot det motsatta könet om vem som först når orgasmen, så är det mot ägaren genom att tex skämma ut en genom att påvisa en taffliga skills. Kissa i motvind kan jag med bestämd säkerhet säga inte uppfanns av kukägaren, utan det uppkom för att man var tvungen att antingen exlodera eller kissa trots den storm som rådde.  Och som hämnd för att ballen fick hålla inne med för mycket för länge, så lurar den ägaren att ställa sig i motvind.

Grrrr…..

Andra bloggar om , , , , , , ,

8 Replies to “Spridda skurar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *