Jag väcktes upp ur en orolig slummer av att något pockade på min uppmärksamhet.

“Wtf nudå” tänkte jag och med ett resolut rusk på huvudet skakade jag loss resterna av en aldrig mer återkommande dröm. Jag slog upp de bruna med strängt rynkade ögonbryn och insåg det meningslösa eftersom hela rummer låg i mörker. Jag tände lampan och höll på att studsa till av förskräckelse när jag blev medveten om att någon hård, stiff sak blängde på mig. Med ett öga. I det sömndruckna tillstånd jag befann mig i trodde jag att det var en nattlig rånare utan armar och en sjörövarlapp som våldgästade mitt hem.

– Åh…är det bara du, mumlade jag.
– Hörru! Vi behöver prata du och jag!
– Men ser du inte att jag sover?
– Det skiter jag i! Jag behöver rastas!
– Nu?
– Nä i nästa vecka. På tisdag. Döhh! Va fan tror du?, sa han och hade han haft armar hade han sträckt sig fram och knäppt mig på näsan. Bara för att irritera honom sträckte jag mig fram och knäppte till honom.

– Aje! Va fan görru?

Jag knäppte till några gånger igen. Det spelar ingen roll vem som stör mig i min sömn. Jag lackar direkt. Att han är kött och blod ursäktar inte. Han borde ta mig fan veta bättre. Han försökte ducka undan och om det inte vore för det helt inkonsekventa med en liknelse lite längre ned i texten skulle jag vilja säga att han såg ut som en spattig jävla dansande kobra som försökte värja sig. Jag hade lätt kunnat sälja ett par armar till honom för att par mille.

– Vad tror du, sa jag. Fint knäppandes.
– Lägg av! Annars jävlar skaru få se!
– Ohh va rädd jag blir. Vad ska du göra? Falla platt ner eller…
– Dont even go there, jag behöver bara ta sats så…
– Uhoh…ok. Sorry! Vad kan jag hjälpa dig med, sade jag plötsligt förbindlig som fan.

Man ville ju inte ha en nattlig ejukalation i medvetet tillstånd splattlandandes på magen. Vis av erfarenhet visste jag att det inte var läge för att kliva in i en konflikt. Jag förlorade alltid den kampen, vilket många gånger har varit förklaringen till en del träsktroll som passerat revy genom åren. Jag minns starkt den gången han inte vek ned sig på flera timmar då jag och mina händer strejkade bara för att liksom. Jag är smärtsamt medveten om vad begreppet “blå ballar” till fullo innebär.

– Jo, jag har funderat lite och kommit fram till att jag är rätt överflödig som det är nu. Jag har skills som fått mången dam att darra av tillfredställelse. En del moves och lirkningar är föremål för patentansökan och så funderar jag på om vi borde varumärkeskydda “inåut”. Men på senare tid har jag funnit mig själv lite hängig, seg, inge geist, blodfattig och rätt överflödig.
– Ja du. Det låter ju tråkigt. Jag tycker precis tvärtom. Att det är rätt så soft att du e rätt så soft nuförtiden. Ingen jakt. Ingen hets. Vi har det bra nu. Du e mjuk och soft när du inte är så stiff liksom.
– Haha va kul du va då, sade han darrande.

Det var den ena av oss i boxningsringen. 80 pannor lättja klädd i en matchande boxardess i den becha färgen bekvämlighet. Gäspandes som fan. I den andra har vi liten (bildligt som fan) men naggande god (enligt säkra källor. Jag skulle vilja säga opartiska men eftersom de åsikterna framfördes i relationer så hade de nog en uns av självbevarande lögn i sig) – den lille vapendragaren. Ja lille och lille liksom. Föreställ er en något småväxt stabbig boaconstriktor med attityd så får ni en vag bild.

– Nej. Jag skojjar inte. Allvarligt när du är så där tillbakalutad behöver jag inte känna en press på att jaga damer. Jag kan nu fokusera på jobbet, den där databasen från hell, skriva i bloggen, hänga på gymmet, ta långsamma promenader och förundras över hur fin den här planeten är och kanske skriva några dikter om det. Det är som om jag har blod och ork för andra värden i livet. Klart jag förstår att du känner dig överflödig men för vad det är värt så är du min allra bästaste polare. Det vet du, och om min sinnesro är något värd för dig kan du inte bara krypa tillbaka in i kalsipperna så kan vi ta den här diskussionen en annan gång.
– Ja när du lägger upp det på det viset så…
– Jag visste att du skulle förstå mig! Jag behöver verkligen sova nu.
– Visst visst! Självklart men….kan du inte bara hålla om mig en stund?
– Självklart. Så här?
– Uh..ah..Lite hårdare.
– Är det här bra?
– Mmmm ah…lite upp där.
– Typ så här?
– Och så ner…ahhahhhh…aaAAaAGGHHHHH
– Öh..hörr…

*splatt*

– Men för fan!

*splatt*

– Va gö…

*splatt*

– För i helvete!
– Ha! Där fick du!
– Men!
– Komma här och komma! Vadå databas? Vadå skriva fjolliga poem? Vadå såsa omkring promenerandes? Menar du att det är viktigare än mina behov?
– Yeoww! På magen också! Fy vad gross!
– Jag siktade på håret och tapeten. Men som jag sa har jag ingen geist kvar.
– Jävla kukhuve!
– Fuck you too, sa han och rullade ihop sig i en våt liten hög.

Han vinner varenda jävla gång.

Andra bloggar om , , , , , , ,

28 Replies to “Kuken vinner alltid…”

 1. Ha ha ha ha! *stående ovationer* (ja, misstförstå mig nu inte…)

  Du har gjort det igen. Fått min måndagsmorgon att bli den bästa av alla mornar.
  Just sådana här inlägg är sååå djävla underbara! Du borde samla dem i en bok.

  Den här konversationen får mig att lite nostalgiskt tänka tillbaka på de tecknade böckerna om “Little Willie” och hans eskapader, som gavs ut på 80-talet. Var det möjligtvis de du hade i bakhuvudet när du skrev detta?

  Och visst, han är en liten egoistisk jävel.

  8)

  Mr Blues’s last blog post..The show must go on

 2. Haha bra jobbat.
  Den här meningen i sammanhanget är sanslös 😀
  “Wtf nudå” tänkte jag och med ett resolut rusk på huvudet skakade jag loss resterna av en aldrig mer återkommande dröm.”

  beerbelly’s last blog post..Leisure

 3. Mr Blues en sliskbok. som man kan ta med sig på dass…hohoh

  man tackar:)

  beerbelly personligen tycker jag att
  “spattig jävla dansande kobra ” är postens bästa fras. Om man nu får slå sig på bröstet sådär 😉

  Nini I liv for yors “hhaahahhah”. mekes my day rivstart.

  mymlan den känns generellt bra utom då den hotar med att krypa bakåt ungefär som vår motsvarighet till att stå i brygga och rycka några hårstrån…

  Sandra det får Vanja ombesörja (hur högtravande kan man bli egentligen….ombesörja. Vad är det för fel på fixa….?)

  och varför hetter din senaste post Splatter…

 4. Rullade ihop sig? Jag såg framför mig hur den liksom krömp (krympte) ihop så där som de gör… du vet, blir ett litet skrynkel igen… ovanför den lilla skynkliga kängurubebisen… å ser så där liten å ynklig ut…

  *s*

  Nini’s last blog post..You?re out! You are ooooout!!

 5. Nini Hörru! Han rullar ihop sig! Och är fortfarande skitlång!

  basattduvet!

  😎

  masjäveln Menar du att alla korta egentligen är tjocka?

  😉

 6. Nini supershore!

  trust me on this one. coming from the horses own mouth så att säga…

  på tal om det så knäckte jag en gång några stinna hästar bara genom att vifta lite med ballen. de fick akut självförtroende kris och mig veterligen travar de fortfarande på terapi…

  Raggoparden visa honom detta och han kommer att säga “skönt att andra har samma fuckups”

  Exit kruxet är att ingen kollade…

  😉

 7. Troligt killen! DU kanske tror att den är så enormous gigantus, men jag loooovar dig att du hade inte haft 2 st juniors isf.
  Din fru hade sprungit skrikande åt andra hållet samma sekund som the one eyed monster kikade över kalsongkanten!

  Men dream om… 😉

 8. Nini Frugan brukar ge andra kvinns som kollar upp undertecknad BLICKEN™. Du vet – den där blicken som skvallrar om att hon är medlem i klubben sizequeensen…

  btw: vi kallar inte honom enormus gigantus utan Monstrus Rexus Luxus med lifetime LoveUnlimited Guaranteed™

  😎

 9. Maria Hörru din tattare! Fattar du inte att hela den här posten är ett rop på hjälp?

  Så vad säger du? Ställer du upp och hjälper en stackare? Snälla kom igen…

  hjäääääällppppp

 10. Anonymous tackar som frågar. en dag som denna känner vi av höftleden, den knarrar när vi går. vi försöker avhålla oss från att halta allt för mycket då vi är medvetna om det osnygga i det. vi vill ju inte orsaka bestörta miner hos folk.

  och så kliar det något så infernaliskt i höger öra. vi tror att det blir snö till helgen…

 11. Ooooooh Myyyyyy Gaaaaawd….
  Det här inlägget har jag totalt missat.
  Hrm… Känns som att jag kanske vet mer om dig än vad jag behövde, men kul som fan var det hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *