Fan! Hösten är här nu! Igen!

Imorse var jag på vippen att leta upp den ansvarige för det här vi kallar livet och säga några allvarliga, givetvis med näven hårt knuten och ett och ett annat hyttande finger, ord.

Vad nu? Sug sur igen?

Grrrr! Det kan du ta din cellulitmärkta röv och hoppa upp sätta dig på att jag är. Hösten är här nu. Nu när pappaslappisdagarna är slut så är det bara att sälla sig i ledet och knega för deg. Där skiljer undertecknad sig inte från den vanlige medelbegåvade medelmedborgaren. Jag blir lika r.k som alla andra helt enkelt.

Hösten är här nu.

Mitt favoritfik som jag brukar glida förbi i min iver att powerwalka de ömsint under semestern uppsamlade omvandlade kalorierna bort och iväg från trakterna av min midja, hade stängt. På grund av sjukdom. Men jag lovar att det är för att hösten är här nu. Självklar har jag inga bevis annat än ett fruset vittnes vittnesbörd. Jag hytte med en frustruerad frusen näve.

Hösten är här nu.

När jag sålunda kom till bussen fick chaffisen för sig att han skulle strechta ut de nio minuter som den digitala displayen berättade för oss förlorare som stod i nordanvinden att bussen skulle softa. Hösten är här nu. Men inte i den varma bussen där han satt med fötterna uppe på ratten, givetvis läppjande en het kopp java, läsandes skitblaskan Metro.

Det enda bra är att jag nu tre dagar i rad har haft bra ipoddagar. Det verkar som om de bra nedtankade låtarna har gjort en överenskommelse med varandra att sätta ipoddens plocka-fram-skitlåtar-bara randomfunktion ur spel. Just nu dunkar Antiloops “Nowhere to Hide”. Vilket stämmer bra med att hösten är här nu…

Ja och så är hösten här nu…

Andra bloggar om , , , , , ,

9 Replies to “Hösten är här nu…”

 1. Men det var ett jäkla gnäll på hösten!! Bortsett från när det regnar och blåser satan så är hösten helt okej.

  Ska skriva ett inlägg om hur jädra bra det är att hösten är här….

  Ninis last blog post..Sucker

 2. meh… Det är ju hösten som är underbar. Nu börjar vi äntligen få normallånga dagar och dygn.
  Japp, de är för korta på sommaren och för långa på vintern. Då är de för arroganta på våren för att de tror att de för en gångs skull besegrat vintern.
  Höst är bäst, sluta gnäll nu.
  *hytter med näven*

  akus last blog post..ska jag också?

 3. Du, “den ansvarige för det här vi kallar livet” skulle jag också vilja ha ett allvarligt ord med (läs: skrika åt, slå ner, stampa på skallen på, gräva ner i en sandlåda för barn att långsamt sticka till döds med sina leksaksspadar) så säg gärna till om du hittar fanskapet. 😛

 4. Nini ohh…..the image liksom. Jag har en arbetsdag vetduväl.

  *börjar klicka runt på obskyra siter med sug som affärs- och klientdragande -idé*

  *flåsar*
  *flämtar*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *