Hej!

Välkommen till Sugbloggens nya avdelning “naturliga frågor”. Detta koncept innebär att vi framöver kommer att ställa en fråga som Arne Wise med posse vägrat svara på genom åren. Sugbloggen goes riktig folkbildning helt enkelt – där teve har misslyckats. Och för att förstärka det kollaborativa lärandet så är tanken det att vi alla ska hjälpas åt att finna svaren på dessa naturliga frågor. Första frågan kommer från 9 årige Askim:

Kan en snigel kräkas?

Andra bloggar om , , , , , ,

9 Replies to “Dagens fråga”

  1. Mja, forskning inom området har visat att sniglar faktiskt inte kräks per se, de vänder istället spyan inåt. Därefter passerar spyan genom kroppen och kommer ut som snigelslem.

    Helt sant!!

    Ninis last blog post..Ode till hösten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *