Men för i helvete!

Vad är det för fel på StayFriendsskiten!!! Som Facebook men på gärdsgårn’ liksom. Jävla skittjänst.

StayFUCKawayJag fick för mig att jag skulle chilla in och kolla gamla dårar som förpestade delar av min tillvaro under skoltiden och gotta mig åt att de likt mig blivit medelålders fast att deras år gått en aning fortare. Eftersom undertecknad lever i en egenhändigt konfigurerad subvärld och det medger att jag med jämna mellanrum kan ta en paus från mig själv innebär det att medan det går tre år för de som lever i ekorrhjulet så går det bara 1 år för min del. Där jag har en rynka har de tre.

Exponsiell rättvisa på något avigt karmadrivet plan. Jag klagar inte. Det finns fördelar med att anses vara lite l å n g s a m – även tiden den nedräknande rackaren tror på det och behandlar mig varsamt.

Nåväl. Jag loggade som sagt in och hittade en av eldstjälarna till rockbandet vi drog igång på en uppfart i förorten Sätra strax efter det att Gud…öh Gene Simmons menar jag vrålade “I wanna rock´n´roll all niiiite and party everyday“. Polaren John – en klippa av rang och en av de bästa vänner man kan ha poppade upp med sin nuna i StayFriends. “Men för fan! Vad gör John på nätet”, tänkte jag och klickade glatt på hans profil. Grejjen med John är att han alltid ansett Internet vara en smula för digitalt för att ge sig i kast med det. Han myntade det som borde blivit en klassisk mening “Om Internet fanns i pappersform skulle nog det vara lättare att ta till sig skiten“.

Lyssna bara på det här: För några år sedan ringde han mig med den här frasen “Steffo jag har tappat bort ett dokument jag slitit med i ett par timmar, vet du vart det kan ha tagit vägen“, varpå jag sa “öh…hur fan ska jag veta det?“, “ja men va fan, du är ju haj på det där med datorer och sådant skit“, “ja min dator ja…men vad får dig att tro att jag har koll på din spetälska burk“, “vadå pluggade du inte datan?“, “gnnnnhhh…det heter data och vafan har det med saken att göra“, “mja… om du inte kan fixa det här så skulle jag om jag var du anse att studiemedlen var bortkastade“, “men va fan..“, “eller ja du kanske pluggade för att ragga på de snygga brudarna på d a t a kursen då…nä men va dum jag e det kan inte ha funnits en enda kvinna värt ett öga“, “men hur manschuvististkt är inte det där?“, “jaja… nå kan du fixa det eller inte?“, “nej!“, “ok då ringer jag någon annan som verkligen kan och *host* inte påstår att han kan datorer, vi hörs när vi råkas” och med det så lade han på luren.

Man kan säga att det är få personer jag tar sådan skit av men broder John går i land med vad som helst. Idag fick jag se honom i StayFriends och tänkte “för fan…killen har blivit biten av Internetflugan, här ska fan i mig mailas“. Och så klickade jag på en ful liten ruta och skrev ett långt jävla meddelande om gamla tider, rockmusik, vi borde ta en bira, hur ere med päronen, har du hört något om den eller vet du vart det blev av henne och att KISS kommer till stan bla bla…och klickade därefter på sänd. Loggade ut efter det att jag garvat rått åt att skönheten som förpestade högstadieåren genom att vara ouppnåelig numer bara är en grå tant.

Sju timmar senare kickar jag igång mailprogrammet och ser att jag har fått ett mail från StayFriends. Man får sådant om någon har klickat på ditt namn eller liknade. Jag tänkte “shit har John redan läst mitt mail” och öppnade mailet. Jag minns att jag tänkte “StayFriends låter dig veta vad den andre har gjort. Smutt tjänst“.

Visst tjena! StayFriends är lika smutt som en trilskande jävla hemorojd som retar de andra så att det blir värsta upprorstämmningen vid mynningen.

Den här informationen skickar skittjänsten StayFriendsFucked

” John ville öppna ditt meddelande”

“Eftersom du inte är Guldmedlem, kan John inte läsa meddelandet.”

Jaha! Och de kunde ni inte ha upplyst mig om INNAN jag skrev ett mail på 3000 jävla ord! Nu sitter John och är skitfrustruerad för att han INTE kan läsa ett meddelande JAG har skrivit för att JAG inte är GULDJÄVLAMEDLEM! Vad är det för jävla logik? Är det en kvalificerad gissning att anställningkraven på StayFriends är 1) född i går, 2) tappad på huvudet och 3) har huvudet under armen? Jävla idioter!

Tänk om Posten fick för sig att köra denna rövknullavkundermanöver från hell. Brevet dimper ned i brevlådan. Man kutar glatt fram för att läsa sin post men det visar sig att det är låst. Som fan vill jag tillägga. Utanpå det i järn svetsade kuveret står det “Sorry killen men du kan inte accessa brevets innehåll eftersom AVSÄNDAREN inte är medlem i Postgillet! Men var lugn bara, vi ska meddela avsändaren att han ska bli medlem så du kan läsa brevet. Vi återkommer.”

Till StayFriends: Kolla bara!

*surfar till stayfriendshelvetet, skriver in mina uppgifter, får error eftersom jag hade CAPS LOCK på, svär en stund och hytter med nävar åt alla jävla håll- som om det hjälper, tar ett djuuuuuupt andetag, capslar ned, skriver in mina loginuppgifter på nytt, loggar in, letar upp mailhelvetet, kopierar hela skiten, loggar in till min mail, letar upp Johns mailadress och trycker på sändknappen.*

VAD FÅR ER ATT TRO ATT JAG SKA BLI GULDMEDLEM FÖR ATT SKICKA ETT VANLIGT JÄVLA MAIL???

Fuck StayFriends!!!

Andra bloggar om , , , , , , , , ,

17 Replies to “Fuck StayFriends”

 1. Haha..det råkade jag också ut för när Smurfan hemifrån försökte skicka mig ett meddelande..turligt nog hittade hon min blogg sen, så vi fick lite kontakt trots allt..

 2. Välkommen i gänget. Även undertecknad har blivit fuckad av StayFriends. Får fortfarande mejl från dem där de vackert talar om att nu har den och den gått med, är det någon du känner igen från din skola?

  Jag kan inte ens logga in och ta bort mina uppgifter, för jag har naturligtvis glömt mina inloggningsuppgifter…

  Djävla StayFriends!

  Annars mår jag bra.

  8)

  Mr Blues’s last blog post..Ur led är tiden

 3. Ytterligare en skittjänst bara. Fattar verkligen att du blir förbannad. Klart man inte ens ska få möjlighet att skriva mailet om man inte uppfyller kraven.
  Låter som “John” kan ha konstruerat StayFriends?
  Ibland är det skönt att inte ha några vänner så man kan skita i dylika siter.
  Ha en bra dag!

  beerbelly’s last blog post..Be still my heart

 4. trodde att det skulle vara bättre om det stod:
  ”John ville öppna ditt meddelande”
  ”Du är en jävla idiot som bara spammar iväg skit utan att läsa hur man ska göra”
  ”LOL OWN3D! Ser nu att det var ett långt brev du skickat också. Jävla Looser!”

  Det hade varit humor det. Som det står nu så är det faktiskt lite…
  …deprimerande.

  aku’s last blog post..historien (del.2)

 5. Hytter med näven är helt underbart! Hur har jag kunnat leva i 30 år utan att vetat om att man hytter med näven?!

  StayFucked och Fuckbook är samma skit.

 6. He, he.
  Måste hålla med Ninni om det underbara i att du hytter med nävar (åt alla håll dessutom)… Trodde inte det uttrycket används längre.
  *gapskrattar*
  Tror jag ska prova att hytta med näven på jobbet i morgon… 😉

 7. ” John ville öppna ditt meddelande”
  “Eftersom du inte är Guldmedlem, kan John inte läsa meddelandet.”
  ahahahahahahah, sadism på hög nivå 😀

  Varför inte skicka ett mail till högsta ansvarig idiot och skriva:
  “Jag ville skicka ett mail”
  “Eftersom ni är tappade bakom en vagn, har jag förtalat er tjänst på min blogg.”
  “LOL OWN3D h4x”
  😀

  Andreas’s last blog post..När argumenten tryter

 8. Jerk blogg it is mao 🙂

  Mr B Jag mår också annars rätt så bra – även om en del tror att mina hjärtslag är en aning för oregelbudna och drivs till bristningsgränsen av saker som stayfriends

  BB Inag vänner inga skittjänster asså?

  😎

  Aku fast den mest deprimerade är nog John som tror jag är en snål jävel som inte betalar guldmedlemskap OCH ändå jävlas med att skicka mail i systemet..

  Nini Hytta med näven™

  Åsa Att hytta med nävarna är en underskattad ilskekatalysator. Funkar varje gång…

  psssssshhhhhh liksom

  Andreas Sadism is the förstname, elakism middle name och OWNED big time lastname…

  danne Fuck ém all har jag för mig att metaliccas första skiva hette. Nu är det mer äh…fuck you bara…

  Emilie man tackar. Du är från och med nu en av mina favvoläsare 😉

  Emma Hahahah…ja den posten var skön!!!

 9. Killen som “dödar” StayFriends är bortplockad från blogspot.
  Är det samma koncern? Eller är jag bara konspiratorisk?

  Men denna firma är för jävulsk, de har lagt ut min dotter och talat om vilken skola hon gått ut från 2010. Ja, det är bäst för henne att hon inte byter, som hon hade tänkt… Hon har aldrig anmält några uppgifter eller ens hört talas om denna skumma firma.

  Vad f-n är det för typer som leker Storebror?

 10. du fattar väl att ingety i livet är gratis, men du har ju hotmail…sen slapp du se dina kompisar också, det var väl bra.
  bli guldjävlamedlem du,,,,hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *