Äntligen en utmaning med vettigt innehåll. Denna gång kommer den från Frk F (uttalas frukneff). Man ska tydligen kliva in i lagmansdräkten och lista upp saker som borde förbjudas. Nu kommer förmodligen den liberala delen av Sugblogholicarna att häpet sätta avecen i vrångstrupen när de blir att varse att undertecknad anser att det är alldeles för lite förbud i landet. Jag tycker att vi borde lära lite av bolsjevikerna och den fina forna staten Sovjetunionen om hur fint man kan förbjuda en massa saker. Inte gå omkring och lita blint till den allmäna rättskänslan.

Jag tror att det är förbjudet att välja mer än ett förbud men jag är av den starka åsikten att vissa förbud kan man vika åt sidan med ett fnys.

*FNYYYYYYYYYYYYYYS*

1. förbud mot att lukta svett på bussen
2. förbud för snygga rumpor i tajta jeans
3. förbud mot att parkera så att man tar upp en och en halv jävla billängd
4. förbud mot burkchampinjoner på pizzor
5. förbud mot liktår
6. förbud mot kall snö innanför skorna ( ja varm snö oxå)
7. förbud mot gå till jobbet om man
a) luktar vitlök
b) är bakfull
c) är klar med sina arbetsuppgifter och bara är där för att gnugga in det i fejset på oss andra som sliter som fan
8. förbud mot kommentarer likt “om jag vore du så skulle jag…”
9. förbud mot folk som ringer på mobilen och säger “hej ring mig” och lägger på
10. förbud mot ryggsäckande idioter på tunnelbanan
11. förbud mot akut jävla plötslig klibehov av röven när man är på stan

Jag orkar inte utmana fler. Känns som om måttet börjar bli rågat på utmaningssidan så jag lämnar detta med varm hand till alla de som känner att de vill dela med sig av sina förbud. Pingbacka så kommer jag över om det är tillåtet för att kolla upp:

fler
fina
förbud
för
fosterlandets
fortsatta
fruktsamma
framtid…

Andra bloggar om , , , , ,

9 Replies to “Förbudsivraren”

 1. Jag fattar inte bakgrunden till förbud numero 2? Vill du hellre se dem utan tyg, eller är det så att det är för upphetsande för lilla hjärtat? En förklaring taftas.
  Alla övriga uppräknade ställer jag mig bakom och kommer att föra fram vid nästa kongress där jag deltager.

  8)

  Mr Blues’s last blog post..Erotisk novell…

 2. Hehe det är kontroversiellt.
  Alltså 2an funkar inte .. precis som Mr Blues antyder. Den kräver förklaring. Jag vill inte leva i en värld där inte snygga tjejer med tighta rumpor visar det med tightare jeans. Blir rädd av att ens se åsikten känner jag.
  I övrigt kan jag leva med förbuden så länge jag får bryta mot dem 😉
  Ha en bra dag!

  beerbelly’s last blog post..Våffeldagen utan järn

 3. Pingbacka mitt snygga ass i mina tighta jeans!! DU kan pingbacka! *tss* Din mamma å allt det där.

  Mitt förbud:
  Att säga Pingbacka mig lite casual sådär.

  Jävla pingbacktjat. Pingback är SÅ jestördej.

  👿

 4. 1. Förbud mot att lukta svett över huvud taget…
  2. Förbud mot att systematiskt ställa bilen på snedden på parkeringsplats (har själv sett en förare som först ställde rakt, men backade tillbaka och ställde sig snett…aaaaaaarrrggggg)
  3. Förbud mot att oberört gå mitt i gatan när man kommer dundrande i ca 80…nåja 60 pin i stan….är inne på min tredje tuta nu på bilen…och bromsarna börjar ta dåligt
  4. Förbud mot att det tar fyra hela arbetsdagar att göra ägarbyte på bilen man inköpt…pga att det hade tagit bara en dag om man hade varit beredd att öppna plånboken på varje dj-a kontor…
  5. Förbud mot att man stämmer möte med ngn…arbete…och de kommer släntrande 1,5 timmar senare…oförstående…och inte förstår varför man sitter och tuggar på bordsduken….
  6. Förbud mot folk som inte ens säger “ring mig” när de ringer utan lägger på efter en endaste signal för att de vill att man ringer tillbaka…och om man inte gör det så säger de “jag ringde men du ringde inte tillbaka….” och då är det plötsligt mitt fel….
  7. Förbud mot personer som (av mankön då) envist måste stå och krama ballen hela tiden när man snackar med dom…vaddå…har de mobilen där och inte vil missa om det ringer eller..fattar inte…
  6…instämmer…din No 2 verkar ju vara felskrivet eller ngt sådant…fastnade du i tangentbordet i sugivern och menade ngt annat egentligen….?

  ElLazaro

 5. Förbud mot att lyssna på mp3:or på mobilen utan hörlurar i offentlig miljö. Är så trött på alla dessa slynglar på bussen/tunnelbanan/spårvagnen/båten/insert valfritt färdmedel som tror att alla vill åka hem från skolan eller jobbet med trancemania som soundtrack.

 6. förbud mot………………….
  ,…………………………..
  ……………………………
  ……………………………
  ……………………………
  ……………………………
  ……………………………
  ……………………………
  ……………………………
  alla och ingen e fett trött orkar ine skriva något

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *