Josh säger det bäst:

Lagar skrivs av människor och kan således upphävas av människor. Kablar kopplas in av människor och kan således kopplas ur av människor. Makthavare tillsätts av människor och kan, än så länge, avsättas av människor.

Kom ihåg vilka det var som röstade JA för FRA-lagen.

Kom ihåg att vi har makten att avsätta dessa människor.

Kom ihåg att det endast är ett år kvar till valet!

Glöm inte vilka som förrådde sina ideal!

Glöm inte vilka som sålde ut din integritet!

Glöm inte vilka som ljugit dig rakt upp i ansiktet!

Glöm inte vilka som svek svenska folket!

Glöm inte!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

One Reply to “Operation: Straffning”

  1. Hej jag kollar lite vad svenska bloggare skriver på blog action dag, ser att du inte gjort något inlägg ännu så jag tittar in senare, angående FRA s¨å har jag bloggat om detta också. Det skall gå att begära att få ut information om en själv senare om de tagit del av ens korrespondens på nätet, skall bli intresant att se hur de löser det med en förenad nätpublik som skall ha ut handlingar om detta.
    mvh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *