Den mest coverade låten någonsin måste vara “play that funky music”. Till och med undertecknad då det begav sig stod på scen framför hundratals personer och vrålade:

and they wääre dansin
and singin, and moviiiin to the gråvin
and just weeeen it hiiiit meee…

utan någon form av självinsikt eller uns av självkritik. Med detta sagt vill jag nu säga att jag kan dra mig tillbaka förvissad om att en sämre och galnare version av “play that” har sett dagens ljus.

Orginalet:

Covern:

njut…jag garvade läppen av mig. Hos Mymlan finns fler galna covers och även hos Utrikesbloggen. Man ska även tagga några att följa upp utmaningen så jag skickar utmaningen vidare till Nini, Aku, Kimmi och Drf.

Andra bloggar om , , , , , , ,

5 Replies to “Galet bra covers”

  1. Haha… det där var ju nästan lika bra som orginalet juh. Vilket kanske speglar vad jag tycker om låten i sin rätta form.
    Ska sätta mig ner och ta tag i utmaningen när jag får tid.

  2. Pingback: the 't' in wicked

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *