Så grymt coolt att Emma vann Politik och Samhälle kategorin på galan igår! Har ni inte läst den bloggen förr så börja göra det nu. Fet blogg som fan.

Själv funderade jag ett tag på att Bambusa utanför under parollen “vi som inte fick följa med in och gratischilla”. Sen insåg jag det futila samt att kylan var en avsevärd avskräckande faktor. Tilläggas skall även att fru Sug hade hade en poäng med frasen “tror du att någon jävel letar upp en dimmig tafflig sändning på Bambuser för att titta på en stängd dörr?

Dessutom vem fan vill skylta med att man är utanför, inte med de coola lirarna. Visa att man är avundsjuk? Inte jag inte. Jag är inte avundsjuk…eller ja det är jag väl men på ett mjukt plan.

Ohh…by the way, jag vann ett annat fint pris! Platteven är min!

Andra bloggar om , , , , , , , , ,

2 Replies to “Vadå stora bloggpriset?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *