Allas vår mymlan, mike på bloggfrossa och johnny på stationsvakt är nominerade i kategorin vardag. Kul att tre av de jag läser med behållning togs sig in bland top 5 i landet.

Ska bli spännande att se vem som ror hem priset.

Sen att jag hytter med näven knuten i byxfickan åt att kategorin “sugande bloggar” förbises…eller om jag ska vara frank som fan negligeras får väl hänvisas till den djupa avundsjukan. Tillika bör läggas att jag är en smula irriterad eftersom det tacktal jag skrivit nu plötsligt måste kasseras. Och är det något vi i sugbloggsvärlden inte gillar är de få gånger då vi sliter hund med författandet av tacktal och så finns det ingen jävla plattform eller för den delen heller publik.

Gnnnn!

Säljes: Briljant tacktal. Innehåller bra text. Snygga pauser. Steg-för-steg instruktion för hur man får fram ett ödmjukt fnissande. Grymt avslut. Vid snabb affär ingår även en något begagnad näsduk.

Jag funderar nu på att dra igång en egen tävling. Årtusendets Sugblogg™

– Öh Steffo, varför inte årligen?
– Va fan! Man vill väl inte petas ned nästa år av någon annan sämre jävla blogg!
– Vad får dig att tro att du kommer att vinna detta pris?
– Jag har tumme med domaren!
– Korrumperade domare?
– Korrumperade låter så hårt. Låt oss kalla det domare som fattar grejen med rätt beslut.
– Så lågt
– Tyst nu, jag måste bestämma ett pris.
– Vad sägs om äran
– Ära!? Bah! Vem fan blir glad av lite jävla ära. Nehej du! Det ska vara ett pris som jag vill ha. Jag vet! En plattteve!
– Men om någon annan vinner priset så…
– Men har du inte hört på. Domaren och jag goes way back
– Vem är förresten domaren
– Det är hemligt. Plattteve it is.

Så nu vill jag att ni röstar på årets…öh årtusendets Sugblogg. Jag kommer att stalka den jävlen som vågar rösta på annan än undertecknads blogg. Basaåattnivet….

Andra bloggar om , , , , , , , , , , , ,

13 Replies to “Stora Bloggpriset vs. Årtusendets Sugblogg™”

 1. Hmmm jag är ju jävligt sugen på en platteve själv… å just nu håller min blogg jävligt låg nivå…

  Jag nominerar min blogg! Jag är dessutom gärna stalkad av dig resten av mitt liv, barasåruvet 😛

 2. @ Nini – kopyochklistar in mailuppgifterna och skickar dem till polaren på FRA. Här ska stalkas

  😉

  @ Johnny – Du skulle bara se googlesökningarna som leder hit. Odet “sug” har en tendens att dra till sig de med fuktigare blick och törs jag säga porrigare uppsåt på nätet hitvars.

 3. Vad är grejen med att tävla? I bloggande? Det är ju så jävla dumt så jag vet inte vad. Sitta och killa varann i stjärten och tycka att allt är så fint och välformulerat.

 4. Jag vill också nominera Nini. Kanske inte för att hennes blogg suger mest av allt i hela världen utan för att jag tror att hon gör det… du vet, golfboll och trådgårdsslang och allt det där. 😉 That’s right, jag sa det!
  .
  .
  .
  flickan verkar behöva en platt-tv. Dags att ställa upp Steffo.

 5. Bloggarna. Kollar runt, allt detta glättiga pladder, aningslöst, overkligt, som existensfilosofin avslöjat, Reden, Verfall, Uneigentlichkeit, inautenticité, mauvaise foi… deprimerande. Folk behöver en hästdos Angst.

  Peter Ingestads last blog post..

 6. @Mr M – Nu tänkte jag komma med en shysst retort men du har ju så rätt. I allt: golfboll, trädgårdsslang och platt-teve…. 😉

  Ninis last blog post..Rom

 7. Kollar runt på denna sida som vi blivit rekommenderade från den skola jag läser på till webbdesigner. Kanske jag inte riktigt förstår varför men ändå?
  Det är ju en bloggport och är väl det vi skulle se antar jag

  Ha det bra!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *