När jag promenerade till jobbet imorse så såg jag en kille sittandes utanför riksdagen i lotusställning med ett lugn över sig som bara Ghandi före honom lyckats förmedla. Det blåste snålt, folk var på väg till jobbet, bilarna tutade irrterat en bit bort över köerna, själv var jag en smula varm efter denna powerwalk…oops nu vart det en skrift om mig. Fuck mig.

Jonas! Det är en kille som inte knyter näven i fickan. Han gör något åt sin irritation över denna fräcka FRA lag som rullades in över våra huvuden. Jonas kommer att sitta utanför riksdagen i fyra veckor framåt och protestera. Gå förbi och uppmuntra honom. Säg hej! Köp en java, en tidning, berätta en historia. Visa ditt stöd. Gå med i facebookgruppen. Läs på bloggen.

Jonas du har min respekt och beundran!

Andra bloggar om , , , , , ,

One Reply to “Vardagshjälten Jonas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *