Det här är så jävla dumt.

Kinas regering hotar fria aktörer i den fria världen att de kommer att banna dem om de inte tar sitt ansvar som bolag och ser till att länkar som leder till porrsiter till exempel inte får finnas på google. Det dumma är inte Kinas beteende, man måste inte ha många poäng i poltiska floskler för att fatta att ett regering som förtrycker miljarder människor inte ser något konstigt i att hota företag.

Men att google går och ber om ursäkt är så innihelvet jävla dumt. Hade google haft några som helst ballar hade de sagt “fuck you china och bygg ett eget jävla sökverktyg om det inte passar!

Om Kina lyckas få google att be om ursäkt och börja filtrera resultat så kan Ask med medföljande idioter luta sig tillbaka och chilla. Skit i Ipred, FRA och att man ska tvinga ISP:er via lagstiftning att filtrera och censurera nätet. Hoppa på de stora bolagen (som borde ha makt nog att säga fuck off), annars så får ni inte agera i landet. Men när de stora bolagen går Kinas diktatoriska jävla ledning till mötes kan vi säga godnatt till det fria ordet som vi känner det idag.

Och i Nordkorea är Internet mer eller mindre förbjudet (hårt kontrollerat om inte annat), därför att internetexperten Kim Jong II anser nätet vara farligt för nordkoreanerna. Någon som tvivlar på att Sveriges Beatrice inte inom kort kommer att hänvisa till sina oerhörda skills på nätet och därför vet bättre än oss alla andra…?

Godnatt!

Andra bloggar om , , , , , , , ,

4 Replies to “Kina borde be mänskligheten om ursäkt”

 1. Du är ju så jävla dum. Den kinesiska regeringen är det bästa regeringen som har funnits i mänsklihetenshistoria. Denna fantastiska regeringen tar hand om 1/5 av världbefolkning och lyfte en miljard människor ur fattigdom och över 400 miljoner kineser har samma levnadsstandard idag som vilken europe som helst.

  Det finns många kineser, speciellt 40, 50 talisterna i Kina som kräver staten att ta sitt ansvar och förhindra sitt/sina barn eller barnbarn porrsurfar på nätet. Det är så det är, kinesisk kultur du vet. Om regeringen inte gör något åt saken förlorar de förtroende från folket. Så det har inget för förtrycka sitt folk att göra. Om du inte tror på mig får du gärna komma till Beijing och frågar vanliga kineser på gatan om de känner sig förtryckt av sin regering.

  Som sagt, du vet ingenting om Kina. Fortsätt med ditt meningslös t liv i Sverige och förblir en hjärntvättat idiot av det västerlänska media resten av ditt liv.

 2. @ Svenskkines – hade jag använt mig av den metod som “det bästa regeringen som har funnits i mänsklihetenshistoria.” vill använda sig av hade aldrig din korkade kommentar sluppit igenom den hårda censur vi bedriver i västerlandet på alla bloggar och på Internet…

  så passa på och njut av din möjlighet att skriva vad du vill, var du vill och läsa var du vill…njut av den. För den bästa regeringen i mänsklighetens historia vill inte att du ska ha den rätten…

 3. HAHAHAHAHAHAHAHA! Hur fan hittar dom hit?

  “Om regeringen inte gör något åt saken förlorar de förtroende från folket. Så det har inget för förtrycka sitt folk att göra.”

  Bryr sig regeringen om vad folket tycker? Regeringskritiker fängslas inte? Jävla pajas!

 4. @ Mr.M – jag undrar om inte google är sådana här människors bästa vän för att söka efter siter som är kritiska…synd bara att deras regering hotar med att stänga ned google annars så kommer inte folket att ha förtroende…som om kinas diktatorer behöver förtroendet liksom 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *