Att sitta på utedass och försöka krysta sig fri är en olustig känsla. Ömsom är man stolt att man inte är en bortklemad liten stadsbo ömsom undrar man panikartat ”vad det är som rör sig nedför ryggslutet?”.

Är det en droppe svett eller ett stort hårigt insektsliknande odjur?

Adda till detta även det sena klockslaget då allehanda kryp ger sig ut på jaktstråk. Vid sådana tillfällen önskar jag att man inte vore så grovt bestyckad mellan benen. Att man hade en liten fin pinne som inte hängde så långt ner, if you get my drift…höhö

Gaaaaaaaa…!!! Vart tog spindeln vägen! Kollar mig skräckslaget runt och ser till min fasa att spindeln som jag lojt hade nickat till när jag klev in med frasen “you be cool va?” nu plötsligt inte är kvar hängandes i sin lina. Va fan! Vi hade ju en deal. En naturens överenskommelse. Jag som trodde att sådana var skrivna i sten! Är det den som kryper…aaaaaaaahhhhhh…

*springer ut med kalsongerna i hålfotshöjd fäktandes med alla tillgängliga armar*

Frugan skrattar gott

– Grottmannen var det va! Åh vilken syn. Mina stackars oskyldiga ögon!
– Haha!
– Fan vad du såg rolig ut!
– Kul att det roar dig!
– Och så den där lilla ihopkrupna saken mellan benen!
– Vadå lilla?
– Mindre än detta och man måste uppfinna nya ord och enheter för det som knappt syns
– Och där straffade du ut dig för minst en vecka framåt.
– Så om en vecka får jag något?
– Tidigast
– Påminn mig då om att jag får något så att jag inte missar det, menar jag
– Hörru!
– Hörru på dig själv! Dra upp byxorna nu, alla måttenheter förvrids när du står där halvnäck.
– Grrr

Ska inte spindlar och deras krypande släktingar vara döda nu? Vad är grejjen med höst om inte krypen också drar sitt strå till stacken och försvinner? Kom inte och säg att hösten bara är för lallarna som andlösa går ändlösa jävla promenader suckandes hänfört åt färgexplosionerna av alla döende jävla löv – som dessutom skabbar ned bilen. Om det är så så tycker jag att vi mangrant alla skall skicka ett skarpt formulerat brev till årstidsväxlingsansvarige om att skippa hösten helt och hållet. Tänk bara, först soft sommar, sen pang in i hardcore blitzenvinter.

Ena dagen wakeboard, dagen efter snowboard…så borde det vara.

Andra bloggar om , , , , , , ,

19 Replies to “Spindel vs balle”

  1. Hahaha cityslicker. Jag tänkte och reagerade liknande, en gång i min ungdom, på dass med diverse djur samlade som åskådare/hejaklack. Med tiden (vanan/vansinnet) har jag dock intagit en mer filosofisk lev och låt leva attityd. Allt levande som kan klara sig där nere är välkommet oavsett antal ben eller avsikt =) Det är fan hostile environment om något så överlever “väsendet” det så respekt och jag tänker inte bråka..
    Ha det gött och glöm inte myrr.
    //bb

  2. Håller med till fullo men vill också tillägga att det den första dagen, när det naturligtvis är kallt som fan, ska komma en sansad mängd fluffig snö och sedan ska den ligga kvar ända tills den på två dagar tinar bort utan minsta slask och lämnar ett gäng blåsippor efter sig.

    Andreass last blog post..Foucault och upphovsrätt

  3. Fan vad konstigt… Här hemma är det motsatt situation. Jag brukar missnöjt påstå att min utrustning är lite i klenaste laget varpå frugan brukar kontra med att den nästan är för stor för att kunna hanteras. Ungefär som en riktigt bamsig anaconda.

  4. BB Fan det var länge sen! Hoppas att allt e gött me dig med ;). Med vansinnet som redskap kan man deala med vad som helst. Även spindlar som kryper längs med ryggen…

    Andreas Bra. Jag skriver gnällbrevet och du speacar upp kravlistan på hur det ska vara.

    Mr. M Det är en fråga om effekten av betrakningsvinkel som drabbar de flesta män. Uppifrån ser den det ut som en smal sak men från sidan eller nerifrån (vilket jag absooooolut inte egentligen vet utan bara gissar *host*) ser den anakondik ut.

    😉

  5. Alla årstider har sin charm så så här ska det gå till; vintern börjar den 1 december lagom till advent med massor av snö överallt utom på gator och uppfarter. Den ligger där den ligger med lite påfyllning för färgens skull fram till sportlovets slut. Sen försvinner allt i rasande fart och våren tar vid. Den fortgår i ca en alt 2 månader, men kom ihåg att vi då talar om den trevliga våren med solsken och blommor och inte den som varvas med snöslask. Sen börjar sommaren (då är vi alltså inne i mars april) Den håller sedan på ända fram till sista oktober då hösten börjar men då pratar vi trevlig höst med hög klar luft, sol och vackra löv innan vintern sedan tar vid igen i december. Låter väl som en bra plan? Så har jag bestämt.

    Smultronpajs last blog post..jaha

  6. förövrigt har jag också bestämt att vi utrotar getingar, myggor, fästingar och tvestjärtar. Det finns säkert andra småkryp som fåglarna kan äta och som kan pollinera blommorna.

    Smultronpajs last blog post..jaha

  7. Kan vi inte bara ha hett som i helvetet UTAN äckliga kryp?? Jag gillar verkligen inte spindlar. Speciellt inte de där äckliga jävlarna som dyker upp när jag knappt är vaken och tar ner min handduk efter duschen. Vem fan sa att den får gömma sig där liksom!?

    Angående Mr M och din….eh….utrustning så hälsar era fruar (genom mig) att så länge de behöver använda en sockerbit och pincett för att få ut den så ska ni inte vara så jäkla kaxiga.

    Ninis last blog post..Rent hus

  8. @Nini
    Jamen det är ju det jag menar. Att jag är stor i övrigt gör ju att min utrustning ser liten ut. Samma utrustning på en ordinär grabb och det hade sett helt oproportionerligt ut. 😉

    @Steffo
    *hiiiiigh fiiiiiiive* Du och jag Steffo… Snart är det Nini som sitter där med en munkavel och en torsk strykandes mot kinderna.

  9. @Mr M – Jo jag vet att du vill tro att det är så men egentligen är den så liten som den ser ut. Sårry 😉

    Steffo – Jag vet, for a fact, att det är en myt 😛

    Ninis last blog post..Rent hus

  10. Bengt Länge sedan. Glad att den sugande bloggen kunde göra din dag en smula mindre sugig, fast det innebär att vi måste kämpa lite hårdare för att uppfylla patoset här…;)

    Nini Bah!Det är skillnad på svarta män och snubbar som tror de är svarta och som brukar gå i land med det i shady klubbar med mörkt ljus. Om det däremot är så att man måste använda bägge händerna för omhållning OCH det finns ytterligare plats för några händer till av valfritt kön…då kan du säga “mr livingstone I presume…”

    – hey, vadå livingstone?
    – shh… jag snackar med nini
    – du vet väl att livingston var vit?
    – var han?
    – det vet väl alla?
    – va fan gjorde han då i djupaste afrika
    – fan vet
    – hade han kanske en stor
    – pfft glöm det. han var nästan genomskinlig
    – ja men då så
    – kom och håll om mig nu
    – vänta ska bara skriva
    – det kan du göra sen
    – jag kan hålla om dig med en hand
    – hahahah och det tror du
    – visst fan
    – precis
    – kom igen nu
    – jajaja
    – ahhh
    – men vänta
    – ahh
    – va fa
    *splatt*
    – hörru!
    – shh inte störa. jag e inte klar
    *splatt*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *