Jag hatar när någon säger sådär och försöker spela viktig. Det handlar bara om prioriteringar. Det vet vilken projektledare som helst som gjort 5 p i “projektledning för en vinnare”. Men allt som oftast så händer det att undertecknad drabbas av denna attack från alla håll och kanter som kräver sin beskärda del av undertecknads viktiga tid.

Det är helt enkelt mycket nu.

Mycket höst, mycket matlagning, mycke många skogspromenader, mycke blöjbyten, mycke lämna på dagis, mycke “har du skrivit den där rapporten än?”, mycke “min dator har hängt sig”, mycke “du som kan detta”, mycke många bloggar man inte hinner hänga på, mycke krånglande jävla Nokia synkroniseringstjafs, mycke irriterande korrupta bloggposter i telefonen som inte kan langas över till bloggen vilket innebär att undertecknads blogg haltar en smula, trots att det finns poster för en miljon år till men eftersom jag drivs av ett oresonligt hat emot allt som inte fungerar ska jag först bara lösa skiten även om det vore enklare att bara skriva om 30 000 ord, mycket många “fan vi borde hälsa på”, mycke storhandling, mycke tvätt, mycke böcker som väntar på läsning…

Har jag sagt att det är mycket nu? Tillräckligt många gånger menar jag? Är det för mycket sagt om jag säger det en gång till. Alltså inte till utan att det är mycke nu…

Andra bloggar om , , , , , , ,

3 Replies to “De e mycke nu…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *