Grrrr…

Hela jävla dagen har jag stått och lagat Lasagne med resultat att jag hela jävla kvällen stått och gnidit stålull mot ugnsplåt. Söndagskvällar kan göras en smula roligare.

Dubbel grrrrrr…

– Va? Hur lasagnen smakade? Bra förstås! Vad är det för en korkad fråga? När jag går in i köket gifter sig inte bara kryddorna med varandra. De har hardcorehångel och det vänstras frisk vilket leder till att varenda gomsegel i det kända Universum om det hade fått glida förbi hade fått en oral orgasm av rang!

Andra bloggar om , , , , , , ,

6 Replies to “Stål Ulf”

  1. Mr B Första gången jag lagade Lasagne för att få omkull en dam vars väg till sängen enklast enligt egen utsago var medelst krubb, så stöp hela företaget då hon krasst konstaterade efter första tuggan “Första gången jag käkar Lasagne som knastrar i munnen”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *