teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon, teflon …sosumi!

Det är ta mig fan inte sant!

Dupont ni vet det där hala företaget med sina advokater i spetsen har skrivit ett brev till drf i akt och mening att skrämma honom att lägga ned sin domän teflonminne.se. De har också flåsat efter den här teflonglidaren eftersom de inte gillar hans val av domännamn och tycker att han ska stänga ned sin site. Här kan man skriva på en namninsamling för att stötta killen med det snygga förnamnet.

Tydligen menar dupontarna att eftersom de äger varumärket teflon så får ingen använda sig av ordet teflon. Jag kan förstå teflon. Men teflonminne är 1 – sammansatt ord, 2 har en betydelse som inte nödvändigtsvis behöver vara negativt. Lite kontextberoende. Och vad begreppet egentligen syftar till är de “fina” egenskaperna i produkten “teflon”. Om man inte är helt bakom jävla flötet så betyder det att produkten får tummen upp. Man skulle knappast använda sig av den motsatta egenskapen hos ordet Karlssons klister för att sätta ihop karlssonklisterminne för att mena ett glatt minne.

Spännande dupont! Något jag tycker är spännande är att dettta glatta material tydligen inte är så värst miljövänligt. Med tanke på att miljön är fett hett nu borde duponterna fokusera på att vårda sitt varumärke istället för att vanvårda dem medelst jidder med människor. MSNBC, “in every one of you” berättar en annan intressant grej om detta fina företag.

teflonminne= en bra bloggare
teflonpanna= har jag i köket
teflonidioter= snubbarna i kostym som skriver C&D brev
teflonrelation= sa mitt ex om vår relation innan hon dumpade mig
tefloncase= typ duponts
teflonpengar= den mängd deg som alltid försvinner utan att man vet hur

Här finns ännu roligare sammansättningar med ordet teflon. Och här är tydligen en sida som dupontarna har missat, PAY UP SUCKERS!

Nä nu måste jag gladpacka resterna från midd…öh…får man nu Gladpack efter sig?

Andra bloggar om , , , , , , teflon, kommenterande bloggar

15 Replies to “Teflon, teflon, teflon, teflon”

 1. Hehehehe snacka om att hjulen snurrar men alla hamstrar har dött. Dödade av skadade advokater.
  Stämmer de folk som ringer och beställer deras egna produkter tro?
  -Jag vill ha en .. vad hetere .. vad hetere .. teflon smack!

  De måste ju ha respirator allihop för de är för dumma för att andas själva.

  Ha det gött!

  beerbelly’s last blog post..Ta i hand

 2. @beerbelly:

  “Stämmer de folk som ringer och beställer deras egna produkter tro?”

  Det finns väl inget företag eller organisation som är så himla korkade?

  Ähm… Vänta lite…

 3. Det här är i klass med när Hells Angels hörde av sig till en liten samisk skoterförening ute i lappmarkerna och “bad” dem sluta kalla sin förening Fjälls Angels.

 4. Det är så mycket. Teflon, bwo, sms och annat skit. Jag har en osthyvel som är designad av han som faktiskt skapade osthyveln. Den är teflonbeklädd och är helt fantastiskt bra.

 5. Bra Steffo! Snart får du ett brev från Ahlbins advokaterna som säkert lever gött på Dupont.

  %Dupond och Dupont, är två detektiver som förekommer i många av Tintins äventyr. De framstår som seriens pajasar med sin komiska dumhet%

 6. Åherregudars… Du tog inte i lite heller… 🙂 Jag ska agera jag också inom kort. Det blir någ med gliiiid!

 7. Teflonrelation?! Fy fan vad vidrigt gräslig och alldeles underbar humor ditt ex har och vilken underbar blogg du har. Jag kommer absolut tillbaka.

 8. Grattis till tredje plats på Google på ordet teflon. Dom kunde inte gjort de bättre själv!
  jag bjuder på en räksemla nästa vecka/Ake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *