*mutter*

Jag hatar eller ja…hatar är ett starkt ord,  men ogillar å det skarpaste folk som skickar länkar till en på fredagarna. Speciellt om det är fina länkar med intressant innehåll. Fuckar upp hela min planering att vara en aktiv arbetande man. Sitter nu bara och dräglar på ett ställe jag inte visste fanns…

Och för att inte förstöra dagens bnp och för att säkerställa tofslärkan Borgs våtar drömmar idag kommer jag inte att delge er den länken…

16 Replies to “Länk langning”

 1. Chilla brorsan de e fredag o man jobbar halvfart, lite kaffe här o där, en extra lång lunch, skumma igenom internet och sina mail, facebookar lite och kollar intressanta länkar som kompisar skickar sånt som man inte hinner kolla på veckorna.

 2. Oooh nu är du ute på riktigt hal is. Hala fram den felande länken nu 😉
  Jag lär inte kunna kolla på den på jobbet ändå iofs .. men det är en princip sak. Aristoteles sa .. har du sagt a får du säga b. Eller någon gubbe tror jag det var åtminstone.

  beerbelly’s last blog post..Resultat

 3. Big D Ah…upphovsmannen in the house.

  BBGlöm det. Länken är min, MIN, BARA MIN!!!

  *dreglar med ett galet leende…tur att man sitter längst ned i hörnet på kontoret*

  😎

 4. Mr B Indeed man e en mört av taskig sort.

  Nini *Pffft* Glöm det! Jag och BB vill ha vår thong site för oss själva…opps nu sa jag för mycket tror jag

  *dreglar vansinnigt*

 5. Vet inte Nini, men jag tycker inte Stefan visar någon särdeles bra klubbkänsla just nu? Ska han verkligen få vara med i VSGBB-klubben?

 6. Jerk – Eh näe! Han är så jävla fett utröstad av mig och dig nu. Jag ska minsann googla fram en skitbra länk på rumpor och stringtrosor som vi kan dräggla över så får Steffo sitta där själv med sin slitna gamla länk!

  *fnys*

  Nini’s last blog post..Happy birthday to me!

 7. Nini det duger inte med vilken länk som helst för att bräcka den här. Tror att det är den bästa helt enkelt..
  Har fastnat och kan inte sluta kolla 🙂 Alla bilder är bra nog att ha som bakgrund och varje bild är bättre än den innan .. otroligt =)

  beerbelly’s last blog post..Plockades…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *