Ja…vad ska man säga…

Sluthuvudena på Apple har tänkt till

Jag har iNte behörighet att iNstallera en programvara på min egen dator av OKÄND anledning. Smaka på det: av OKÄND anledning. Jag är så mycket admin som man kan vara och har så mycket rättigheter så att MR i sammanhanget känns rätt så taffliga och futtiga.

Det riktigt riktigt roliga här är att någon joltcoladriven iDiot har kommit på denna briljanta felrapport. Det är ta mig fan snäppet värre än långköraren “du har gjort en förbjuden åtgärd”. OM jag inte får göra något SÅ finns det väl en anledning? Eller har vi kommit dithän att datorerna numer har egna variabler (som någon så finurligt har kommit på och just utifall att det händer har designat denna förklarande iCketext) och bestämmer sig för att:

a) inte har lust att installera just nu…
b) inte gillar programvaran som så…
c) är en iDiotprodukt av ett iDiotföretaget med halvuppätet äpple som varumärke…

iVote för c

4 Replies to “iIdoti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *