9. DÅD. GÖRANDEN. FIXNINGAR.

Det motsatta könet har två fickor där de placerar saker och ting. Imaginära fickor vill säga men likväl reella. Den ena fickan har ett hål som gör att allt som läggs där i försvinner. Lite svart hål varning på detta fenomen. Den andra fickan däremot har inget hål och har den märkliga egenskapen att den aldrig kan bli full. Man tycker ju att naturlagen här ska komma till ens undsättning och mumla något om rum och tid och fysikalsk omöjlighet men glöm det. Inte ens vetenskapen kan här finna ett svar på vilken princip det är som gäller i denna ficka.

Jag vill hävda att den princip som ännu inte har upptäckts borde kallas för oförglömnskans princip. D.v.s i denna fick läggs alla fel du gjort, kommer att göra, kan eventuellt i en pararell framtid kunna tänkas göra, skulle ha gjort om du inte gjorde rätt för en gångs skull. Den uppmärksamme märker att alla tempusformer som finns kan appliceras i denna ficka. Inget som placeras här försvinner. När du sitter på altanen med en kall bira och njuter av livet så räkna med att något ur denna ficka hoppar upp och knackar dig i nacken.

– får jag fråga en sak?
– shoot bebe! fan vicken god bira det här är!
– vad menade du när du sa att skulle hon aldrig märka något om du snedsprångade?
– wtf. det sa jag till ett ex ju. har inget med dig att göra
– ja men i alla fall!
– måste vi…
– ja det måste vi…

Och varför gör vi detta? Ger oss in i relationer? Jo för det är nyckeln till stjärneporten. Använd dessa råd väl och du får sex med regelbundenhet…

[tags] samlevnad, dåd, fixningar, dr.love [/tags]

16 Replies to “Relationsexperten…eller dr. love. DEL 9”

 1. frollen hu så o.p.k liksom. men vi på sugets högkvarter bryr oss näppeligen om sådant

  😉

  Zeroed haha. i världen? vi snackar stora ord här.

 2. Tss ni gör det ju för att vi kvinnor är de mest underbara, sköna, perfekta, underbara varelser som finns. Å ni kan inte leva utan oss 😉

 3. Nini jepp. vi kan inte leva utan er. så ere. och vill jag bara understryka jag vill inte ha det på annat vis.

  🙂

  jansson – bitter & osöt det om något är regelbundenhet. så att en atomklocka skulle drabbas av självförtroendekris.

  jerk som steve martin sa ” hade ja bröst skulle jag inte göra någe annat än att sitta hemma och leka med dem hela dagarna” eller liknade. PÅ något vis fångade han där essensen i hela relationsexpertens 9 goda råd.

 4. Noggerblack tyvärr för många som föranledde till berättande om ett ex- vilket i sig är råd nummer 10.

  *mässar*

  snacka aldrig om exen

 5. Moahahahahaha det visste jag väl att den skulle bli Jerk! Varför tror du jag sa det 😉

  Men skämt å sido, man måste fluffa tuttarna när man tar av BH:n på kvällen. Dom stackarna har ju varit inklämda där hela dan!

  Tycker att det är helt rimligt att ni fluffar era pojkpåsar faktiskt. Jag kan göra det, huden är så himla mysig där!

 6. men fan..sluta med det här ämnet nu..nu går jag och blir frustrerad igen..trodde det skulle hålla sig borta ett par veckor iaf..

 7. Jerk I know the feeling. Blank hjärna erhålles även medelst den jobbiga upptäckten att den snygga dam du draggade hem visar sig förutom inneha fluffbara tuttar även stolt ägare till ett par pojkpåsar.

  nini Mysig? den är lika mysig som skinnet på en plockad kyckling. Tacka vet jag mysiga tuttar

  🙂

 8. Äh så är det ju inte alls! Kycklinghud är kall och slemmig. Påshuden är lite som…sammet. Mjuk och len… Förutsatt att påsen är välrakad.. Annars är det inte påsar, då är det pälsbollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *