…vlad va?

Jaha. Så är man tillbaka på kontoret med så laddade batterier så att kvicksilverhalten i världen stiger till lite väl höga höjder med tanke på miljön och allt sådant där. Men inget man egentligen bryr sig om eftersom man är gone sedan länge när skiten hittar fan som man säger.

Nå väl. Jag kryper in i mitt rum, smeker min dator lite försiktigt och frågar hur hon har haft det under min frånvaro. Hon svarar inte. Varken på smekning, tilltal eller den där stora blaffiga knappen där det står “on” på.

wtmf?

Är den på semester fortfarande, är jag måhända en dag för tidigt på jobbet? Kollar kalendern och gör för säkerhets även ett extra koll i en analog bordskalender i pappersformat. Övertygad om att allt är som det ska, sparkar jag till burken en smula med ett “men för fan kom igen nu! jag måste blogga!”

Inget svar. Inget pip. Inget sus. Dödstyst. Jag kollar att alla sladdar sitter i och trycker extra hårt och länge på startknappen. Adrenalinet börjar pumpa. Stresshormonerna börjar strecha på sig. Ilskan som fått backa undan under en måndas tid för mesigheten och den tillbakalutade attityden hoppar fram med ett muntert “Hej och hallå! Är det dags nu igen! Vem är vi arga på idag då?

När jag till slut får igång datorhelvetet under omuntra eder, svordomar och påkallande av alla helvetets dystra deltagare möts jag av en skärm som säger.

Allt du kommer att göra idag och för en tid framöver förbjuds. Jag lägger ned. Jag har kraschat. Ta det lungt ta en toy!

Åh… detta kommer att bli en bra säsong…

7 Replies to “Utvi…”

 1. Hehe skadeglädje är den sanna glädjen (skrattar grymt nu). Det är lite som när jag kom in från lunchen och hade en fet blåskärm på min, där den så snällt meddelade att hårddisken minsann hade dött. En veckas arbete totalt åt skogen. Tack och bock, snustock…

 2. Nini och de hatar mig i sin missriktade hämndhandling. Jag försöker säga till alla datorer att jag är inte Nini, men det hjälper inte alls.

  😉

  Vanja sa(m)bbamusik indeed.

  Londongirl det där var det bästa förslag jag någonsin läst. får mig att minnas när jag var 9 år, fullständigt frisk aldrig missat en sekund av skolan och får vattenkoppor precis lagom till sportlovet och givetvis frisknar när skolan startar igen. Än idag anser jag att grundskolan är skyldig mig en vecka.

  jansson – bitter & osöt den blå skärmen. Undrar om utvecklarna på microsoft inbillar sig att man ska bli lugn av den färgen.

  håller med Nini …Klockrent utryck!

 3. Haha jag har talat om för alla dina datorer att jag lärt mig allt jag kan av dig. Moahahaha you are going down mister!!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *