fristående fortsättning på Autoektomaten.

“Detta är Eko-Kennys automatiska samtalsregistrator som drivs på ren välvilja. Hur som helst så kan jag inte ta emot ditt samtal just nu, förmodligen är jag ute och återvinner gamla fiskkonserver, eller odlar biodynamiska blomkålshuvuden. Är det riktigt bråttom så kanske du hittar mig kramades ett träd nu under krama ett lokalt-träd festivalen som går av i första bästa skog. Nåväl. Innan signalen kommer vill jag gärna påtala att denna telefonsvarare är tillverkad i 100 procent återvunnet material från gamla volvo-amazon dörrar”

*piiiiip*

Fan också, tänkte jag. Hoppas inte Eko-Kenny har lagt in en steffoindikator på denna enhet. Jag provade försiktigt:

– Öh..Hallå?

Inget svar. Inget pip. Inget meddelande om att jag inte kunde lämna ett meddelande. Perfekt.

– Tjena Eko-Kenny. Steffo här.Det var inte igår. Kollar du lavar nu eller är det träd som är på tapeten? Hörru jag är orolig över vår gamla pascha Rock-Arne. Jag har nu från en säker källa fått höra att han funderar på att börja lyssna på klassisk musik. Och kruxet är att han fått för sig att han ska göra det genom att lyssna på gamla kassetter. Och i dessa moderna tider och med tanke på miljön och allt så tycker jag att han i alla fall borde ha den goda smaken att lyssna på digital sådan smörja. Magneter och band. Det är väl inte riktigt p.k nu förtiden? Jag slet mitt hår på hur jag skulle kunna omvända vår på väg att omvändas vän till andra tankar. Hur som helst är det som den gamla berömda senapstuben har gått av på mitten. Ketchup överallt.
– Senap menar du väl, svarade telefonsvararen.
– Senap, ketchup, tandkräm. Va fan det är samma sak. Jag pratar bildligt, sade jag och fortsatte “Hur ska vi göra. Köpa en digital spelare åt honom, eller leda in honom på den rätta vägen medelst mild våld och tvinga honom att lyssna på Kool & the Gang, innan J.T hoppade på eller..”
– Detta meddelande är rent nonsens och kommer följdaktligen inte att spelas in, avbröt svararen.

Wtmf?

– Nä vänta här nu lite grann!, skrek jag.
– Du har en chanser till att tala in ett vettigt och informativt meddelande, sade den före detta volvodörren.
– Ha! Meningsbyggnadsfel eller grammtik error, eller tempus omvändning! Det heter inte ” en chanser” din gamla plåtburk!
– Eh… det blev lite väl mycket whiskey igår, ursäktade sig svararen.
– Hör inte hit, sa jag fint triumfierandes, men om du låter mitt orginalmeddelande förmedlas till Eko-Kenny så…
– Nä, sade dörrdjävlen. Det är verkligen inte tänkbart!
– Jaså, sade jag. Det menar du?
– Ja det menar jag!
– Hörru din dörr, då är krig krig och jag har en bestämd uppfattning om att jag kommer att få dig att vandra vidare.
– Hur då? Du är inte här och kan följdaktligen inte nå mig, sade plåtbiten kaxigt.
– Vi får se. Vi får se, sade och forsatte i snabb takt “analys av fuktbarthetsgudinnans atonala emotionella status göres därmed på sin höjd icke delgivandes de onärvarande berörda parter vars tvist av karaktär allt som oftast benäms som prejudicerande av hävd åtbörad historisk kvarlåtenskap där det tillstyrkes emedan det annorstädes behandlas av sekrettesbelagd pajkastning av politsk hävd och bör tilläggas inte enbart en utan tvenne gånger i alla fall under tidsåtgång som uppskattas av objektiva bisittande besmittade avarters om ursprung än idag diskuteras i rum bortom här och då..”

Svararen försökte avbryta, men var redan för svag.

– Inte säga meningslösa….saker…krkita…kan inte tänka. Osammanhängande mening…hj…krkt…ahhh… error… f..ö..r mycket nons*xrts*ens….hj…öäålp

Dags att göra slut på den självcensurerade plåtburken en gång för alla, tänkte jag nöjd och klämde i med :

– Funnen av hävd bör acceptans därmed göres ej gillandes där metall med medar möter massivt motstånd mot markplan halvar delar karvar televisonsapparat med kanaldigitalvalmöjlighet …”

Här dog svararen med ett svagt gnäll.

– gahhhh

*poff*

Uppfylld av tillfredställelse hängde jag upp. Men jag undrar vad den före detta dörren a.k.a före detta telefonsvararen med i och för sig jävlig smutt feature om den bara hade haft lite taktkänsla nu ska återvinnas till. En annan sak jag undrar är var hittar Eko-Kenny dessa prylar?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 Replies to “Suicidal telesvarare”

  1. stojg haha… ja vafan. att vara polare med eko-kenny förpliktar och du vet väl att jag är en räddhågesen politisk korrekt lallare som följer med vilken vindpust som helst

    😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *