Jag har mött min överman. Eller snarare min överkvinna – vilket i en absurd tolkning betyder att jag är en kvinna men det är inte mitt kön jag åsyftar utan min överkvinnas och det är inte heller könet vi ska diskutera här. Eftersom Sugbloggen™ numer är barntillåten och en smula mjäkig.

Huuuuuu som helst. Jees kom till saken liksom. Varenda morgon då jag tar farväl av familjen för att dra hem deg till degen vi lever på kliver jag in på en buss och eftersom jag är först på den då jag har hittat en osviklig metod att tränga mig förbi hela packet så är jag i den sköna positionen att fritt välja sittplats. Jag väljer alltid raden längst bak.

Idag på bussen klev det på en snygg kvinna i 25-30 års åldern, vid Slussen. Bussen var så gott som tom och det fanns en miljon sittplatser. Jag satt som sagt längst bak i bussen och spred ut mig. I vanliga fall langar jag fram hakan och ser allmänt svår ut. Istället för leende guldbruna langar jag fram de frostade avståndstagande bruna. Jag vill vara ifred helt enkelt.

Och vad händer. Den snygga kvinnan (fortsättningsvis d.s.k) kliver fram och sätter sig på sätet precis bredvid mig. Vilket får den effekten att mitt mysflyt med ipoden och skitblaskan Metro rubbas högst väsentligt. Jag måste strama upp mig. Jag sträcker på mig och hon är precis 3 centimeter längre än jag sittandes. Inte alls bra för självkänslan.

Hon luktar gott, ser bra ut, rubbar delar av sin kropp emot mina ben, pratar med en sexig röst i telefon och är bara allmänt jävla närvarande. Jag kom av mig helt. I vanliga fall har jag inte långt till att ta bladet i från mun och med några väl valda meningar verbalt flytta en person från min omedelbara närhet en bit bort. Men nu. Med d.s.k fickjag tunghäfta.

Efter en kvarts uppstressning av min miljö reser hon på sig, ger mig en blick och säger:

– Hej då!
– Gaöa..
– Ja precis. Ha en bra dag.

Och så är hon borta. Jag fattar ingenting. Och det vet hon. Jag slår vad om att hon gick gatan fram med ett inre “mohahaha…det där borde sätta bryderier i huvudet på lallaren…”

9 Replies to “Överkvinna…”

 1. Hon är nog en av dom kvinnor som insett vilken makt dom har över oss män, och hon drar sig inte för att spela lite på det.
  Kul när det händer, men tur att inte alla kvinnor fattat det, då skulle vi varit chanslösa.

 2. Nini jag slår vad om att du gör det hela dagarna.Förvirrar oss stackars män… 😉

  rocky hear hear! ja den makten vill man inte träffa på varje dag.

  btw – feta funktioner och design på din blogg!

 3. Hahah, man blir lika ställd varenda gång… :/

  Apropå snygga tjejer som ler mot folk, så har jag en kul liten historia också (jag tyckte den var rolig iaf)
  Efter jobbet så städar vi varje dag, med allt vad det innebär att sopa och plocka upp tappat material (skruvar o.dyl.) från golvet. Samtidigt som vi gjorde det kom det en studiebesöksgrupp med rätt många unga sexiga tjejer. En polare gick med en magnet och plockade skruv från golvet, glatt ropandes “röja minor!!”. Efter ungefär fem sekunder tittade han upp rätt i ögonen på en av tjejerna som stod och illstirrade på honom samtidigt som hon log lite försiktigt. Han blev mest “gack! heh… *kuta iväg*” 😀

 4. Nini – Nej, dom finns definitivt inte i rosa!
  Möjligtvis oljesvart, fristadsblått, rostfärgat eller andra manliga färger, men inte rosa.

  Men tack för berömmet. 😉

 5. Rocky – Inte rosa!? Wtf, trodde du var värsta programmerarproffset men kanske inte då… Hmmpf. Inte rosa lixom… :chock:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *