Anjelica lyckades smitta mig lite. Jag gillar mina vänner – och nu behöver en av dem assistans. På lördag är det värsta draget i vitan ( vitabergsparken för de som inte kan söder på högerhandens ena finger) och Danne ska ställa upp med sina dagens bilder. Men likt mig vet han inte vad som är bra eller mindre sugande – hade någon av oss haft den fingertoppskänslan hade vi knappast suttit och futtat med bloggar…norsiriboba vi hade suttit på varsin söderhavsö och kastat maneter på alla lallare som hade försökt ta sig i land…

Nåväl. Klicka och hjälp vännen Danne

p.s En rolig grej vore om vi alla röstade på varsin bild. Härdsmälta upp Danne i brygga liksom. Mohihih…

5 Replies to “Ja va fan…”

  1. Ok, nu har jag röstat. Tror inte att jag röstade på samma bilder som nån annan?

    Oh well, alltid kul att kunna hjälpa till, eller hur?

    😉

  2. Åh just det. Ge fan i att låna ut bloggen!! Jag blev ju helt förvirrad och trodde jag skulle behöva ge mig ut på ett Search n’ Rescue mission efter dig dammit!!

  3. Nini jag satt faktiskt i källaren och lugnade ned de inre demonerna med “såja såja…snart kommer Nini i en läcker ninjaoutfit och befriar oss”. En av demonerna – den sexuellt frustrerade – hoppades på catwomandräkten…

  4. gaff! Undrade just var strömmen av ny trafik kom från och nu fattar jag. Man tackar för all PR. Tack vare dig har jag varit tvungen att sitta och scrolla runt bland alla bilder till förbannelse. 🙂 Jag tror att jag hittat min bild. Kom förbi på Lördag får du se vilken det blev. Peace!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *