…  på människor som inte kan säga till mig att jag har på mig mössan bakofram inocutvänd, och att gylfen är lika öppet som ett öppet sinneslag och att kråkan i näsan sticker ut och vill ha djurens rättigheter tillgodosedda?

fan jag vill inte se ut om en dåre, men om ingen upplyser mig om min uppenbarelse crearad klockan 06.07 en måndagsmorgon får de skylla sig själva…

2 Replies to “Vad är det för fel…”

  1. Ne, ne, det är inge fel på dem, de vill bara ha sig ett skratt eftersom de inte kan få det på annat håll. Tro mig, jag vet. Har efter flera års långresor till jobbet (vilket inneburit en viss stress på mornarna) ett antal ggr kommit fram till jobbet och upptäckt: öppen gylf, tröjan utåin, eller sminket som inte sitter som det satt när jag gick hemifrån. Har nån kommenterat det längs med sträckan….? Näää, de vill skratta. Å varför jag inte själv lärt mig att ta en xtra titt i spegeln när jag går hemifrån hör inte hit!

  2. Jag tror att det kompenseras av sådana som mig som tvångsmässigt stoppar in fliken på tröjor på onända människor på stan, drar i bekantas gylfat och resolut sliter fram ett papper och plockar busar ur vänners näsor. Det blir lixom antingen eller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *