när jag är ute och promenixar räknar den steg 1 o 2 o 3 o 4 o 5 o 6… och när man kommer fram är givetvis allt glömt. Totalt jävla meningslöst.

Vid sängläge ja då kickar den in “skulle sagt det där istället till idioten i helpdesken” , “shit va mycket jag har nu”, “undrar vad hon på posten vill egentligen”, “triceps imorgon får inte glömma gymbagen…”

Vid bussåkning räknar den fönster. Och multiplicerar det med antalet glas. 2-glasfönster eller 3-glasfönster ger alltid olika resultat. Totalt meningslöst.

Vid rollerblade räknar den gruskorn jag spottar i mina 30 km i timmen.

Vid läsning repeterar den samma satans mening om och om igen – tills jag river ut sidan. Vilket givetvis inte hjälper eftersom meningen nu är inristad i huvudet för all evighet.
Det var en mörk och regnig natt…
Det var en mörk och regnig natt…
Det var en mörk och regnig natt…
Det var en mörk och regnig natt…
Det var en mörk och regnig natt…

Men när man ska precis somna in, sliten av dagens gympass, sliten av mötena med andra livsutrymme krävande fanskap, sliten för att man bara får 3 timmars effektiv sömn per natt, sliten för att det är mycket nu…ja då. Ja då jävlar kickar den in överväxelen med nya blogginlägg, nya världsrevolutionerade uppfinningar och grejjer som borde skrivas ned och bevaras åt eftervärlden…men jag säger bara fuck eftervärlden. Lös skiten själva!

7 Replies to “Felstimulerad hjärna”

 1. När du hittar knappen som stänger av hjärnan kan du väl meddela mig vart den sitter. Kom inte dragande med en flaska whiskey den stänger inte av utan ger bara ännu mer snurr som dagen efter bara är rester av ett sammanhang som stör din nyktra tankar.

 2. Ja men jaaaaaaaaaa!!!

  Det är helt jävla magiskt va smart man är psiiiiiiis sekunden innan hela systemet slocknar. Det är som en sista gnista flammar till för att sen bara *pffft* vara borta.

  =/

 3. Men du HAR iallafall en hjärna. Jag börjar fundera på om jag har skrivit på ett leasingkontrakt för min. Eftersom den ständigt verkar vara mer eller mindre frånvarande. BLÄ

  Men bilen går bra iallafall.

 4. moddan den sitter strax under höger öra. med mjuk smek så kommer man bäst åt den.

  *smeker den*

  zzzz

  nini eller hur…kul att du hittade hit. bra vägbeskrivning på den gamla sugbloggen va?

  vanja I wish. somliga av mina vänner tycker att jag borde läman in huvudet till vetenskapen för att en gång för alla få svar på frågan ” kan man leva utan synapser”

 5. Din jävel, värsta egna domänen som en Kung. I’m so fucking jealous I could bite your head off with my solid teeth of gold. Ga-ga-ga. Och ja, jag är full. Sluta klaga.

  Fantastiska jävla blogg.
  Du är så jävla sur jämt.
  Du gör mig sur.
  Allt är ditt fel.
  I slutändan.
  Fantastiskt.

 6. om du vill ha tips om något som verkligen suger (nog för att du inte verkar ha problem med att hitta saker som suger men ändå) så försök skaffa bredbandsbolaget som internet och telefon leverantör. En ständig källa till sugighet och fruktansvärd frustration!
  *sliter sitt hår och springer några gånger in i väggen i hopp om att glömma det senaste samtalet*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *