vinkar till de nyanlända.

Säg vad tycker du suger?

18 Replies to “Hej hej”

 1. A men va fan?

  allt suger ju.

  ett: måste klicka på en extra jävla länkl för att komma hit
  två: får slänga det gamla bokmärket
  tre: skapa ett nyt bokmärke
  fyra: skriva kommentarer med en massa ny text
  fem: det snöar
  sex: en massa annat

  men coolt att du har en egen sugdomän mannen.

 2. Woho! Inflyttningsfest!

  (alltså, inflyttningsfest suger inte sådär jättemycket, förutom iland då.. nä, nu förivrar jag mig, jag menade bara som ett allmänt jubelrop för nya plejset)

  ps. Paranteser rockar.

 3. Du verkar rätt smart, men jag förstår inte varför det tagit sån tid att byta till WordPress? För att uttrycka det milt; you suck 😉

 4. Blodiglar suger. Det suger också att man tvingas att skriva ner sin mailadress (inte för att den är hemlig för dig, brushan, men det suger att skriva ner så många tecken “i onödan” bara för att kommentera…och nu var jag tvungen att skriva detta också… 😉

 5. Eftersom jag bara är avundsjuk 😉 så suger min blogg stenhårt och din är så ASCOOOOOOL! Typ.

  Klart länkläge. Tror att jag ska länka till dig nu. Min länklista har ju decimerats på sistone och så kan vi inte ha det.

 6. Hela jävla skiten suger… Skolan, livet, mina två senaste flickvänner har varit otrogna, den senaste slängde ut mig på gatan m.m, tjejen jag just har träffat är tveksam eftersom hon anser att jag är bitter. Det, om något, SUGER. Sen att jag på bakfyllan måste byta länken är ännu ett jävla slag under bältet.

  Du suger!

 7. Helt klart att vakna kl 05 och det är vitt vitt vitt utanför fönstret!!
  Det suger hårt!

  Fast jag behöver ju bara ta en titt på mina valpar här hemma så suger det mindre minsann 🙂

 8. En sak som suger litegrann (jag nämnde ju trots allt inget som sög ovanför) är att man måste anstränga sig lite mer för att se vem som har skrivit vilken kommentar, det är inga jättetydliga gränser.

  Och att jag precis lyckades tugga in en flingbit i tandköttet så jag antagligen blöder.

 9. Men det här ser ju finfint ut!!!
  Keep up the good work!

  Det som suger i dag, är att kylen liksom frostat fast alla jätteskitiga hyllor och att det är vardag i morgon i gen.
  Och, att jag har förbannat ont i armen….

 10. Hej och hå allihop!

  Jag är inte riktigt varm i kläderna här än. Lite ljummen bara faktiskt. Håller på som bäst att hacka php, echo hit och echo jävla dit, css till förbannelse…därför ser bloggen lite puckelryggig ut men bear with me. Allt kommer upp i sinom tid.

  men spontant w-press gäspar skiten ur blogger. bara en sådan sak som att nu publicera en post som dyker upp i morgon kl 09.00….

  fan va smutt…

 11. hmm,..ja det som suger mest just nu skulle väl vara det taskiga vädret. Som bidragit till förkylning, som i sin tur lett till att man inte kan gå till jobbet, som då leder till mindre pengar i reskassan.. det suger faktiskt mer än vad man trodde innan man började skriva!

 12. Pernilla så e det med sugprylar. ju mer man funderar på dem och tittar dem i sömmarna desto mer suger det.

  typ moment 22 fast i sugform 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *