Jag har aldrig kunnat ge ett namn åt fenomenet som får min blodåder på pannan att vibrera och vrida sig i plågor likt en anaconda med gaser i magen. I brist på sköna namn så har det fått gå under det ohemula® namnet “bultet “. Deskriptivt men tja…inte mer än så.

I samma sekund han kommer fram till bankomaten och inser att han ska leta efter sin plånbok bland alla sina jävla fack han har i haglöfsryggan…kickar den igång. Lite ljummet sådär. Ungefär som en anaconda som känner att den behöver sträcka på sig. Legat lite illa under siestan ser du.

Eller när man står bakom hon som har graven bara ett fotkast bort, och som kommer på att hon hade med sig rabattkuponger på tvättmedel där intjäningen är 1.30 och promt ska dra den genom kassan efter det att hon betalat, så att det blir värsta obalansen och oredan i kösystemet. Nu vrider sig ådern som en anaconda som ångrar okynnesätningen av det sista onödiga vildsvinet.

I vissa lägen när en vriden individ bråkar med kassörskan när Via Taed vill ha en signatur på kupongen. Menar de att hon extraknäcker på Via Taed…eller hur tänker man där? Jag har vid det här laget slutat tänka här. Alls! Fullt upptagen med att hålla “bultet ” på plats medelst mental tvångströja.

rrrrrggagaamooooouurrgahhhhh!!!

Och sedan de som bara har fyra saker
– Kunde inte jag få gå före i kön, har ställt bilen lite illa seeru. Det går fort.
Som om det är mitt problem. Och vad får dig att tro att jag tycker att det är the thing of today att hänga i köer? Ser du inte venen? Känn på den och känn döden.

Eller de idioter som inte vet om pengarna räcker till men fyller vagnen med mat för ett helt regemente…
– Jag vet inte om jag har tillräckligt med pengar, kanske får jag ta bort lite.

Om det är så? Varför räknar du inte ut det innan du står i kassan.

Inom mig råder det en mental kakafoni. Alla mina dåliga sidor vill ut och sätta någon, något, vad som helst på plats (den kåta vill bara sätta på något). Den civiliserade velourvarianten av mig står och kravallstaketerar och bromsar stormen från att bryta ut. Med ett “hörrni, vi kan inte gå loss här inne!
– Varför inte!!!, gormar neanderthalarn och karvar på en flintyxa.
– Hur skulle det se ut, säger velourlallaren.
– Om inte annat är det skönt, säger öga för öga. Dagen till ära käckt uppdaterad med en klädsam blåtira.
– Men en fatwa då? Det fatwas för lite på dessa breddgrader, säger den vidskepliga versionen.
– Kan man inte få drömma om pumphagel, väser C.Bronzon wannabeen.
– Jo, drömma serru går bra, säger velour och låter honom komma fram i kön.

…och där står jag. Drömmer en dröm. Om pumpar och hagel…

Nästa gång du hör den djupa sucken kan det vara den sista du hör. Pumphageldrömmen är tyvärr ™:at av Mikebike men, jag tror att det är OK att jag gör lite varumärkseintrång…

9 Replies to “Pumphagel dröm ™”

 1. Eller som när en farfar står vid bankomaten och envisas med att trycka in 14 siffror i pinkoden…väldigt långsamt.
  – Du, det är bara fyra siffror i en pinkod.
  – Naej, naej, jag har gjort det här förut.
  – Gubbjävel *mutter*
  – Va?
  – Nej inget.

 2. ahahahaha… du killen det är mycket tm och r här nu för tiden. jag säger: “sno om du kan, hyr om du måste” – inspirerat av howard hughes fast tvärtom då.

  appropå det fick jag ett kul word verification nyss när jag rättade ett stavfel under thore callmars. länkar till ditt inlägg

 3. skogan hahah…jag känner igen det där. Det enda man kan se framemot då är nar bankomaten med ett *slurp* hackar i sig kortet.

  mikebike jag vet- funtar på att döpa om bloggen till ® eller ™ 😉

  fan jag vill också ha roliga wf:ar, ser fram emot länken

 4. Ahaha. Eller de som står i kö till kassa och, när de kommer fram, ställer fram en mjölk och säger: “Vänta, jag ska bara en grej!” och sen rusar iväg och kommer inte tillbaka. Kassapersonalen(läs jag) lessnar och korrigerar kvittot och börjar på nästa kund. DÅ kommer kund 1 tillbaka med sitt jävla bröd/ost/läsk och tränger sig fram: “Öhö, vad blev det?!”. “Det ska du få veta när det ÄR DIN TUR DITT DUMMA ARSLE.”

 5. sockerdricka…jag vet, en polare jobbade som kassörska för några år sedan och varenda gång det hände gömde hon undan 2-3 grejjor…(ej frysprylar) så att puckot var tvungen att gå tillbaka igen och då hamnade idioten längst bak…

  mikebike visst är det hårt?

 6. Du har glömt den kvinnliga pensionären som är övertygad om att det finns tillräckligt med växel och tar upp en evighet i kön innan kassörer / kassörskan lyckats övertyga henne om att det som finns i facket inte räcker. Sedan kommer tiden innan rät sedlar har kommit fram….

  PS Gillar Sockerdrickas replik. Den vill jag höra i en kassakö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *