När man bloggar heter det man skapar “post”. En post flera poster. Jag har funderat en smula på detta och kommit fram till att det finns ett uppdämt behov att ta detta en bit längre. I vanlig traditionell postordervärld så beställer man hobbyprylar, träningsoverallskläder som är för satans jävla fula (tro mig jag spottar er på staden, trots att sonen och dottern försöker låtsas som att de inte tillhör sällskapet, overallerna avslöjar er) och annat ohemult®™.

Sen måste man ästla sig ned till en post och hämta hem skiten. Kostar en massa pengar och sinnesro då man kommer i allt för nära kontakt med verkligheten på ett postkontor.

Men var lugna. Det har kommit en ny Classe Ohlsson till staden. I en digital form. Vi har allt. Allt som suger.

Sugbloggens postorder ®™

Ni beställer en sugning. Sugbloggen erbjuder Påsugning (dvs godsaker) eller Avsugning (dvs sugsaker) kan vara getpung, hästballe eller någe annat. Valet är ditt. Ämnet är fritt. Tyvärr erbjuder vi inte personliga klagobrev. Vi hänvisar till kollegorna på Klagogramservice.

Vår slogan är: Allt suger, det handlar bara om att ha rätt approach till det.

Klicka på “som tycker någe” och gör din beställning. Imorgon kan det vara någon annan som redan har gjort det.

disclaimer
(för de e så jävla smut att för en gångs skull få skriva disclaimer)
jag tar upp det om jag känner för det… eller så kanske jag tycker att det bra men inte gittar liksom. min blogg. mina regler.

10 Replies to “Sugbloggen´s postorder ®™”

 1. Hehehe… jag beställer en Avsugning… gällande städning… alltså en dammsugning!!
  Eller kanske en DAMsugning? Går det att fixa?? Håller tummarna?
  *ler*

 2. 1 st Avsugning gällande modell-wannabees som glider omkring på stockholms gator utan att ha ledsagare med sig. De som putar med läpparna, går konstigt för de putar med brösten och smeker sitt hår var 5:e sekund.

  /Less Plupp

 3. Ooops. Existerar ordet klagåmål ännu? Jag trodde det var ersatt av det mer neutrala ordet reklamation för länge sedan. En gång i tiden fanns det klagomurar, nu är de ersatta av kundtjänster, informationstjänster och ingenting.

 4. Jag skulle vilja beställa ett sugmärke, men inte i den vanliga avloppsfärgade versionen utan något mer modernistiskt. Jag snackar honungsgult eller grisrosa, vilka möjligheter finns det?

 5. hallå hallå!!!

  vad trevligt med så många olika beställningar. Vi ska vidarebefodra edra önskemål till respektive avdelning, och återkommer med det snaraste.

  glöm inte bort att vända streckkoden mot dig vid kassan. Hälsningar från oss kassa personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *