Usch!

Vad är det för kötthuve som bestämmer placeringar av återvinningsstationer? Ok tanken är smågod – ingen ghandinivå snarare astrid lindgrennivå- men inte desto mindre god…miljön, barnens framtid bla bla bla… Varför ska det ALLTID placeras på en schysst parkeringsplats och ta upp ungefär 4 bilplatser? Hur svårt ska det vara att ta en vändzon eller där det är parkeringsförbud? Va!

dubbelusch!

2 Replies to “Återvinningsstationer”

  1. På Lilla Essingen där jag huserar tidvis vetteFaen hur de skulle hantera det hela annars. Det finns liksom inget space. Kanske borde man ha bättre deal med varje individuell fastighetsägare och gå tillbaka till att köra sorteringsrejset inomhus. Som det är nu älskar jag att ha 10 meter till stationen vid slutet av essinge Brogata, men varenda gången Kvinnan ska sova över förbannar vi bristen på parkeringsplatser. Jag skulle Faen aldrig vilja vara politiker. Eller så skulle jag det bara för att kunna få fixa just DET HÄR problemet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *