Usch!

Hur svårt ska det vara att använda blinkers på bilen? Jag avskyr de som upptäcker blinkersen i samma nanosekund som deras neandertalhjärna inser att de ska svänga vänster när det blir grönt. Sätt på den innan så kan jag flytta till den andra filen istället och vi kommer ALLA dit vi ska snabbare. Jävla puckon – stäng munnen när du tankar så kanske det hjälper! Blinkers är inte en attiralj utan ett hjälpmedel för ANDRA billister att veta vad du avser att göra. Man undrar ju hur de fick körkort? Kvalitetskontroll på körkortinnehavare varje år kanske vore på tiden att man införde – då skulle man få bort idioter som inte har på vägarna att göra!

dubbelusch!

5 Replies to “Blinkers”

 1. Jag vill inte verka som en fånig groupie här nu men göddam! Min fästmö har kört taxi. Vi sitter ofta och skriker i bilen av vansinne över hur få det är som verkar fatta konceptet blinkers. Nu snackar vi fatwamaterial!

  Vilken av dina två länkar ska jag länka till? Eller ska du vara en sån där jobbig person som har två? Ja, det är OK i sådana fall… Löv din blogg!

 2. Cynosure: Fatwa … lite för lite använt i vår del av världen. Men vem skulle vara trovärdig och värdig nog att få öh..ge?döma?.. fan jag vet inte vad det heter men i alla fall, slänga en fatwa på någon?

  Thomas di Leva faller mig osökt på läpparna.Finns det fler?

  Syftet med mina 2 blogs är en kort gnällvariant (dagens gnäll) en längre djupare analys av vad som är av sugkaraktär (saker som suger).

  Hedrad om du länkar till bägge, annars valfritt;)

 3. Vad jag förstått har det kommit ett nytt arbetsbesparande sätt att använda blinkers. I stället för att hålla på och flaxa omkring med händerna fäller vissa förare helt enkelt ut pekfingret när de ska svänga. När ratten vridits tillräckligt långt träffar det ju blinkerspaken och blinkersen sätter i gång. Tyvärr har de ju hunnit en bit i sidoledsförflyttningen då men de blinkar ju i alla fall vilket gör dom till en del av den skötsammare minoriteten av bilisterna.

 4. “Tyvärr har de ju hunnit en bit i sidoledsförflyttningen då men de blinkar ju i alla fall vilket gör dom till en del av den skötsammare minoriteten av bilisterna”

  haha…men de borde få strafftvätta sopbilarna i alla fall.

 5. Jag har svaret på Edra funderingar!
  När kommer till ett läge då man skall blinka så börjar omgivningen ta saker och ting för givet, typ:
  -AHA. han skall svänga in framför mig eller han skall svänga då skall jag före….
  Om man inte blinkar kan man alltså fördröja motbilistens handlande och dra fördelar av situationen!
  När jag exempelvis åker i en bilkö och skall välja en snabbare fil och använder blinkers då gasar alltid bilister som Ni för att man inte skall kunna komma in i luckan framför Er bil. Sug på den alla paragrafryttare ! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *