Sugbloggen är landets roligaste blogg!

| Mobile | RSS

Jag ska skriva 100 bloggar…

January 27th, 2013 | 5 Comments | Posted in Sugsaker

By Stefan Woldekidan

Jag menar ju givetvis 100 bloggposter om dagen. Eller vafan…1 blogg om dagen i hundra dagar. Vilket alltså kommer att göra 100 poster som ska svettasfram till den 3, 4 maj. Du som har en miniräknare på dig kan väl äkna ut när jag förväntas vara klar och kanske skicka ett ping, tweet eller så och säga “lägg ner nu steffe”.

Konceptet som har hittats på av @Bisonblogg påminner om när jag drog i gång the Juni Project sommaren 1998 då jag skulle skriva 1 låt om dagen under nämnda månad. Den 24 föll jag på målstrecket då jag lyckades skriva världshistoriens sämsta låt någonsin. Men det här ska vi fixa. Sen att inte en käft bryr sig eller hänger här känns ju inte som en deprimerande faktor…oh nej </ironi>

100 postningar på 100 dagar. Pfft liksom.

Follow Discussion

5 Responses to “Jag ska skriva 100 bloggar…”

 1. frollen Says:

  7e maj eller nåt då.
  Komigen nu bobba!

 2. stefan Says:

  Fan! @Frollen att du fortfarande ids hänga här. Hur gör du? Vad är tricket? Själv har jag gått vilse bland alla sociala hangouts så att jag varkn vet in eller ut mer. Kul att se dig här iaf :)

 3. Linda aka Javamorsan Says:

  Det är typ svintufft men jag tror nog du kan slänga ur dig mer än 100 bloggar på 100 dagar om du bara anstränger dig lite ;)

 4. stefan Says:

  Om man bara biter ihop, hytter med nävarna och skjuter fram hakan så ska det nog lyckas :)

 5. frollen Says:

  Jag är överallt.
  Inte jätteofta, men ibland.

Leave a Reply