Det som ivrigt påhejad av en flaska rödtjut verkade som en bra idé måste nu i eftertankens kranka blekhet revideras till en av de där mindre stora idéerna. I paritet med att hoppa fallskärm utan fallskärm.

Håll i hatten nu. I lördags kväll var undertecknad och polaren ute och lurvade loss. Förr klunkade man i sig åtta öl för att åka hem, kräkas, våndas och sova snurrigt. För att dagen därpå finna sig själv andandes stötvis med ett “varför drack jag den åttonde biran för? Så jävla onödigt! ” och hatade man hela världen. Även kattungarna!

Nuförtiden har man deg på fickan och en dam väntades hemma. En flaska senare vinglade jag in på muggen och så slog det mig att en undebar ide måste vara att ta kort på ballen och via det smidiga mms systemet förbereda damen på vad som var i antågande. Vi vet ju alla att förberedlse är A och O. Vi vet även att damer generellt inte gillar överraskningar om de inte vet vad den innehåller.

Sagt och gjort. Med en hand hållandes i väggen var det en barnlek att klicka loss med nallen med den andra handen.  Det som var svårt var att få ballen stå i givakt eftersom den likt det övriga systemet var rätt så tankat. Men med lite mentala bilder på en del nakna figurer var ballen uppe med ett “ere dags nu brorsan?”och när han förstod att det ånyo var en fotosession han blev utsatt för kroknade han surt.

Sket väl jag i. Fick en bra bild. Allt jag behövde. Med ett fniss klickade jag sen mig vidare i menyn och skickade iväg ett MMS. Polaren frågade varför jag såg så jävla nöjd ut när jag kom ut från muggen. Svårt att säga varför eftersom man skulle framstå som förlorad om man berättade att man skickade bilder på sin balle till frugan. Nåväl. Vi snackade skit resten av kvällen  och sent omsider tog jag bussen hem. Döm om min förvåning när jag fann frugan liggandes i fosterställning, med snarkskyddet, papiljotter,  nattlinnet i flis och öronproppar. Förstå mig rätt: jag älskar min fru men detta var allt annat än hett. Med ett “jaha…får väl ta och lägga mig då…” kröp jag sålunda ned i bingen och domnade bort.

Sedan har jag inte tänkt på detta. Söndagen gled förbi tyst och gjorde allt för att inte störa mig och min bakfylla.  Samma sak med måndagen – fast då var jag tvungen att krypa till jobbet och dra mitt strå till stacken (dumt jävla uttryck om man tänker efter).

Men idag på lämningen i skolan gled det fram en dam i storlek mindre atlantkryssare till mig och frågade om jag tyckte jag var rolig? Mitt svar är “alltid rolig”, vilket jag tycker är ett så roligt svar på en rolig fråga. Hon gav mig en brysk blick som visade att hon inte var road. Jag frågade henne sålunda vem hon är och vad hon vill mig. Hon upplyste mig om att hon var mamma till en av barnen som går i min sons klass. Och jag bara: “Jaha…vad trevligt. Varför undrar du om jag är rolig?” hon ba “Ja du verkar ju tycka att det är roligt att skicka konstiga MMS till mig”. Jag gav henne en blick som signalerade “är du tokig” men sa givetvis så diplomatiskt jag kunde “Vadå MMS. Jag har inte skickat MMS till dig. För att jag ska kunna göra det borde jag väl ha ditt telefonnummer och hur ska jag ha fått det menar du?”.

– Du har mitt nummer, sa hon.
– Har jag väl inte.
– Joho!
– Nähä
– Joho

Och jag skulle precis smasha till henne med ett “nähä stjärnstopp” när hon mot alla konversationens regler bröt in och sa:

– Du ringde mig förra veckan för att meddela att din son inte kunde komma på Karl-Bertils kalas (de som kan sin PUL vet att Karl-Bertil egentligen heter någonting annat).

Jag frös till is. En iskall tanke smög upp med ett “mohahahaa…din lallare. Jag vet vad du gjort. Du har skickat bilden på din balle inte till frugan som du trodde utan till en mamma på din unges skola. Hahahah. Loooser! Hur ska du komma ur detta. Ska du säga att det är din balle? Eller ska du säga att det är någon annans? Ska du säga att du var full och var på krogen – hur frisk verkar du då? Eller eh…det var till frugan blir ju konstigt, det var till kompisen blir ännu mer märkligt. Nu fattar jag varför frugan inte reagerade eller har nämt mms:et. Hon fick ju aldrig det. Oh…det här är så galet kul. Finns det något du kan göra rätt? Hade du skickat det till hon den där snygga heta singelmorsan så hade det kanske gått an, men nädå till och med det misslyckas du med. Jag tror att jag kan dö lyckligt nu.”

– Öhh…oookej
– Och i lördags kväll skickar du ett märkligt MMS till mig. Vad vill du ha sagt
– Öh…
– Jag förväntar mig inget svar nu men jag vill ha en förklaring under dagen, och med det vände hon om och dånade iväg. Jag vet att det är fysiskt omöjligt men hon orsakade faktiskt svallvågor i luften.

Hjälp….

 

 

5 Replies to “Messa Min Snopp (MMS)”

 1. Tjenis – penis..! (kunde liksom inte låta bli..!)

  Du kunde ju ha funnit dig och sagt något liknande, “Trick or tree! 🙂 ja, så där går det när man inte bjuder på godis.” Eller så kunde du sagt något i stil med, “Ja, men visst var det en fin bild jag tyckte ni var så lika så..!” Fast här är det nog bra om du står upp och gärna i närheten av en dörr.

  Hela historien påminner mig om den gången då jag och ett gäng polare var på ett utebad, en strand en sommar, för att spana in brudar. Jag hade mått dåligt under något år där jag hade haft oförklarliga spasmer i ben och armar så mina vänner hade lyckats övertala mig att hänga med ut och spana på brudar. Underbara vänner..! Jo, just det!

  Vi satt med vår filt och lite längre bort satt ett gäng urläckra tjejer vilket resulterade i att vi grabbar blev mer grabbar än vanligt och började spy ur oss de ena hormonstinna lätena efter de andra, vi måste ha låtit som brunstiga älgtjurar, eller nått. Any way: mina polare tjatade om att de skulle minsann gå fram och bjuda över dessa söta, halvnakna skönheter, men som så många gånger förr går det ju bra att snacka men att gå till handling är en annan femma. Det är nu saker och ting börjar hända i en allt snabbare takt och innan jag vet ordet av har skiten träffat fläkten och katastrofen är ett faktum.

  Idioten, dvs jag, säger trött och uppgivet till grabbarna, “jamen va fan gå dit då och bjud över dom eller håll käften”. Detta skulle jag aldrig ha sagt. Nu började operation övertalning och tackraserier vilket slutade med att jag var tvungen att ta första steget. Nu är det som så att jag, idioten, sitter i rullstol. En sådan där stor elrullstol och vi kommer fram till varför det har någon som helst betydelse.

  En av tjejerna, hon som jag tyckte var sötast och trevligast, gick sin väg mot kiosken. Alla som har besökt ett bad som har en trälåda till kiosk vet att med åren blir det en grop framför luckan där man beställer. Hon var alltså tvungen att stå på tårna och sträcka på sig så mycket hon bara kunde för att se över kanten och kunna välja godis. Jag som nu befann mig bakom henne i kön påhejandes av ett gäng älgtjurar våndades duktigt när jag såg hur hon sträckte på sig… VÄNTA! STOPP, DRA I HANDBROMSEN..! JAG MÅSTE FÖRKLARA. När det kommer till halvnakna tjejer/kvinnor så tycker jag att en kvinna som sträcker på sig är bland det vackraste som finns och är galet erotiskt. NU TILLBAKA TILL HANDLINGEN.

  Hon sträckte på sig så mycket hon kunde och vi grabbar vet vad som händer när en tjej/kvinna sträcker på sig samtidigt som hon lutar sig lätt framåt..!? Jo, just det. Hon putar med rumpan.

  Okej, jag satt där och våndades i min rullstol och hennes rumpa som nu befann sig på ett mycket strategisk läge och jag kunde bara känna hur det plötsligt pirrade till i nacke och rygg och innan jag hinner reagera alls får jag ett spasmiskt anfall så mitt höger ben flyger rakt upp så foten hamnar exakt rätt mellan hennes ben och spattar järnet som en tok. Jag kände hur mina tår spattade mot hennes framsida, så att säga..! Jag hörde hur mina polare höll på att dööö av skratt och jag, ja jag hör mig säga gurgel, döda mig inte! Jag rår inte får detta.

  Snacka om att vilja dö eller så där knäppa med fingrarna – BORTA! Men det ordnade sig. Jag lyckades bjuda över dem och vi skrattade mycket och länge åt hela storyn. Hon och jag polade hela den sommaren och jag fick spatta många fler gånger den sommaren. 🙂

  Ta hand om er!
  Nalle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *