1. Vi har åsiktsfrihet i Sverige
  2. Rätten att rösta anonymt – dvs valhemlighet

Detta är två viktiga principer som vi inte ska tubba på. Alls. NÅGONSIN!

OM du ska få tycka och tänka VAD du vill OCH rösta på vilket parti/åsikt du vill – så måste du garanteras att denna rätt gäller dig.  ALLTID! Den gäller då givetvis inte heller bara dig – den gäller ALLA!

Nu har SD´s medlems/intresselista lagts ut på nätet. Jag vägrar givetvis att länka till den. Ska jag leva i en rättsstat och kräva av andra att de ska respektera mina åsikter gäller detta reflexivt. Man kan tycka att det är klantigt av SD´s ansvarige tekniker/stab att se till att deras känsliga data är relativt enkla att hacka. Det har stått på flashback hur man lätt kan ta sig in. De borde givetvis säkra sina medlemmars integritet så långt som det är möjligt. Detta gäller som vi alla vet alla persondatabaser. Datainspektionen är rätt så tydliga här.

“…dessa register ska inrättas och föras utan att enskildas personliga integritet kränks” (OBS PDF – fil)

vilket innebär att registerägaren ska se till att de verkligen är så skyddade som de kan bli. Nå, nog nu om SD´s ansvar.

Den/de som hackat sig in på SD´s databas och läckt ut medlems/intresseanmälan registret har begått ett lagbrott. Det är inte ok. ALLS! Attacken kan likställas med terroristiknande attacker mot demokratin och yttrandefrihet. Om det är yttersta vänstern eller yttersta högern, joltcoladrickande snorunge eller till och med SD själva spelar ingen roll. Det är fortfarande en attack som riktar sig mot alla i Sverige. Alla! För man behöver inte vara Einstein för att förstå att vi alla är med på olika listor och i olika databaser. Fan hacka vilken jävla lista du vill men ge fan i att publicera skiten på nätet!

Oh…kom ihåg att det inte är speciellt svårt att anmäla dig på till exempel SD´s lista. Hur ska du försvara dig mot det? Fan jag kunde ha anmält mig på den listan under “jag vill ha mer information” så att jag kan blogga om “det där jävla rasistpartiet…“. Ska då min familj, mina barn, mitt jobb, mina vänner och mitt liv utsättas för hot av de som en eller annan anledning inte tycker att jag har rätt att göra vad jag vill. Tycka vad jag vill. Lägga mig på vilken lista jag vill. Ta och föreställ dig att du placeras på en lista med medlemmar i ett pedofilnätverk och att den listan hängs upp på väggen när du hämtar på dagis – inte kul va? (Herregud! Kolla jag kör pedofilkortet!? *begraver huvudet i händerna*)

Oavsett vilket partis hemsida du väljer att besöka så är det din rätt!

Du kanske väljer SD´s  hemsida för att din chef påbjuder det och ber dig skriva en ledarartikel om det.
Ska du hängas ut med namn och adress för det?
Du kanske bara drivs av skär nyfikenhet.
Ska du hängas ut med namn och adress för det?
Du kanske tycker att SD är ett bra parti som du vill stödja.
Ska du hängas ut med namn och adress för det?
Du kanske i din yrkesroll som lärare beställer hem diskussionsmaterial från ALLA partiers hemsidor.
Ska du hängas ut med namn och adress för det?

Ska du, din familj, dina barn, din omgivning, dina kollegor, dina facebook-kompisar eventuellt drabbas för att du i din fulla rätt att tycka något eller hysa en åsikt gör det?

ALLA förtjänar personlig integritet. Även de som röstar på och sympatiserar med SD! Du behöver inte gilla det – men de har den rätten! Det är fel att på något vis hota de som röstat in SD i riksdagen men helt rätt att med lagliga demokratiska medel bekämpa SD. Skilj på sak och person!

ALLA! Glöm nu för fan inte det! ALLA!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,, , ,, ,

5 Replies to “SD= Saboterad Demokrati”

  1. SÅ BRA SKRIVET!!! Man får tycka vad man vill om SD och alla övriga partier också såklart men alla människor har rätt till sin personliga integritet!!

    Kusligt vore det annars….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *