I början på nittotalet så var det många från Somalia som flydde till olika delar av världen. En polares kusin drog till Kanada och bosatte sig där. I en lägenhet. Fin. Förutom det äckliga faktum att även en massa kackerlackor gillade köket. Han blev lack och ringde upp hyresvärden och vill klaga. Till saken hör att hans engelska var hur ska man säga det en aning stapplande.

– Hello I have a lot of problem in my kitchen
– What seems to be the problem?
– I have a lot of this things everywhere.
– What things?
– I don’t know the name
– I will come by tomorrow and have a look.
– Ok. Thank you!

Dagen efter kom hyresvärden hem till honom och bad honom visa var problemet var någonstans. Vår vän öppnade luckan under diskhon och ut kravlade en miljard kackerlackor. Hyresvärden hoppade baklänges och utbrast chockat “Jesus”, varpå vår vän sade:

– Yes it´s a lot of jesuses there…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 Replies to “Kackerlackorna”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *