Gnhhhh

Igår skrev jag ett surt mail till en lallare som irriterat mig en gång för mycket. Ni som hänger här vet att undertecknad är en soft tillbakadragen man som gärna ger alla bröder och systrar en extra chans. Att man går den där extra milen för att göra dagen lite ljusare, att man inte är så snar till snabba vredesutbrott att blodet är så kallt så att kallblodiga djur häpet drar in efter andan, att man är så sval så att om man inte visste att man andades skulle man ringt upp bårhuset och beställt en likvaka åt en själv. Kort sagt en sval, cool, eftertänksam snubbe i sina bästa år.

Men även en leopard har fläckar och hinner inte alltid med. Ibland blir även solskenet Steffe surgubben Steffo. I sällsynta fall hytter jag med näven tyst i fickan och muttrar sammanbitet, mån om att inte motståndaren skall höra de eder som ondgörs. I sällsynta fall. I ännu mer sällsynta fall drar jag fram tangentbordet och skriver ett surt mail. Så gjorde jag denna gång. Skrev ett surt och kärnfullt:

“Du är en jävla looser!”

och fick med vändande post:

Den största losern är den som inte kan stava till loser

vad säger man på sånt liksom…

idén uppkom efter en kommentar som  till broder Jerk lämnade hos minNini

Andra bloggar om , , , , , , ,

5 Replies to “Loser eller looser”

  1. Rätt många tror att det heter wannabee också.
    Vad man undrar lite är ju då: Varför använda engelska ord när man inte ens kan stava rätt till dom? Förlorare låter hårdare än loser. Frågan är vad man ska ersätta wannabe med…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *