Häromdagen när jag klunkade i mig en bira på krogen träffade jag på två störiga enäggstvillingar som gjorde en stor sak av att de delade 50% av sina gener med varandra. Som om det skulle vara något att ropa hem korna för. Vem fan vill vara en halvkarbon av någon annan liksom? De spörade på att de visste en massa saker om varandra, att de nästan hade Peter Parker känsla för varandras förehavanden och att de gillade exakt samma saker och för att förtydliga det så drack de unisont ur varsitt glas G&T. Som om jag skulle vilja ha någon jävla tvilling som kände av när jag sitter och porrsurfar  – dessutom känner av när jag exessar loss på de mer mustigare delarna av nätet. Fan det är ju nästan så att jag själv skäms för mina egna förehavanden, addera till det någon snusförnumstig jävel som dagen efter kan spänna blicken i dig och säga ” I know what you did last sum…sunday”.

Jag blev låg som fan. Komma här och gnugga in att man är två emot hela världen i alla sammanhang.  Men jag fick tyst på dem. Surfade upp wikipedia på min heta Nokia och kastade faktan att 95% av generna delar vi med apor. Komma här och skryta om 50% av en halvapas gener.

– Vem kallar du halvapa, sa den ena av tvillingarna?
– Öh…matematiskt sett er båda.
– Ja men då blir det ju 100 % procent, sa den andre och visade att han hade skickat sin tvilling på mattelektionerna.
– Ja visst. Om ni vill vara hundra procent halvapor så gärna för mig.
– Hörru!
– Hörru på dig själv! Nej på er, era lallare ska ni impa på mig får ni komma med högre siffror än så!
– Ahha! 95 % apa och 50% gener från halvapa är 145 %. Sug på den du!  sa den som hade gått på mattelektionern och som visade att han inte alls hade gjort några av uppgifterna.
– 145 procent vadå?, sa jag förvånat.
– Öh…145 procent ap…vänta..halva…eh…men jag är ingen apa.
– Inte jag heller, sa den andre.
– Och det tackar nog aporna er för, sa jag och reste på mig för att lämna dem i ologikens land.

Och eftersom de var tvillingar räckte det att jag fnyste föraktfullt åt en så drabbades den andre med minst 50 procent av mitt förakt.

Andra bloggar om , , , , , ,

3 Replies to “Malliga tvillingar”

  1. Hahahaha, fan vad bra.
    Personligen är min favorit Steven Wright – en av världens bästa komiker. Han har en halvtvilling och en siamesisk styvson.
    Det är en jävla genswimmingpool, det.

  2. @ Anjo – Brrrrr vilken geggig gengyttja ( har precis insett att jag gillar “g”. Får nog göra en postning med enbart en massa g´n i)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *