Sugbloggen är landets roligaste blogg!

| Mobile | RSS

Spända magars dagar

January 29th, 2009 | 8 Comments | Posted in Mutter

Jaha!

Då är man tillbaka bland de vanliga dödligas skara (läs: arbetande puckon) och dagens inskit(med flit basåattnivet) nummer 1 är att som Förste Kräkare™ (ja jag vet trademarkar som fan nu för tiden) så har man det fruktansvärt förspänt när det kommer till gaser i magen i sin egen humbla härd. Man kan i alla sammanhang lägga av en tystis aka spd-(silent but deadly) och ge sig hän bland kakel och porslin. Frugan kan ge en en barsk blick, ungarna skrämda ropa till mamma “pappa luktar och låter läskigt“, grannarna stampa i golvet/taket, närområdet plötsligt sjunka i värde och allt detta skiter man i eftersom man har en mage som har en egen dagordning. Allt annat är underordnat.

Men!

På arbetsplatsen ska man inte klampa in med en orolig mage. Speciellt inte efter en vecka fylld med magkänsla. Speciellt inte om man likt den berömde Ignatius har en “känslig magmun“. Man ska inte låta högen på skrivbordet skicka taskiga signaler. Man ska inte tänka “fuck it…jag går och käkar istället” och hasta ned till den lokala plattkött-i-bröd langaren.

Man ska framför allt gå på sin gut felling att en paco-va-tänker-du-på-meny-med-salsasås  inte är det doktorn ordinerar…

Andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Follow Discussion

8 Responses to “Spända magars dagar”

 1. aku Says:

  man kan lugnt säga att du dunkar pannan på spiken. men det är mer intressant att göra det tvärtom.

  akus last blog post..musiken som beskriver mig

 2. stefan Says:

  @ aku – :)

 3. Raggoparden Says:

  Hmm..anar en liten Svänga sej med vetskap här..Ignatius? Är han Hiatus brorsa? Har undertecknad fått hiatusbråcket om bakfoten? (urs, det lät äckligt, inte kräkas nu)

  Raggopardens last blog post..Snart 30000 sidvisningar! Dags att tävla!

 4. Raggoparden Says:

  Festliga tags, btw. Extraknäcker du som vårdguid?

  Raggopardens last blog post..Snart 30000 sidvisningar! Dags att tävla!

 5. stefan Says:

  @ Raggo – vet man inte vem Ignatius J. Reilly med den känsliga magmunnen är, så har man sitt livs bok framför sig. Jag kan bara gratulera

  sjukbloggen™ – om du bara visste hur många som mailar helpdesken här

  :)

 6. alfhild Says:

  Haha, oj så chockad jag blev. =) Kan du alltså se.. eh, vilka som har länkat din blogg? Eller har du en riktigt smart besökslogg?

 7. stefan Says:

  @ alfhild – jag får en logg per mail som jag ibland kollar igenom och blev nyfiken på i mitt tycke världens längsta rubrik “MittlivsugerfuckfuckfuckARGnäemenkännermigdrager”

  :cool:

Trackbacks

 1. the 't' in wicked  

Leave a Reply