Det här med att deltidsblogga. Jag fick ju för mig att gå ned på halvfart här och trodde i min enfald att jag skulle ha hur mycket tid som helst att göra något annat. Men tji fick jag. Undertecknad har aldrig bevakat en blogg så hårt som jag med Sugbloggen. Och hur kul är det?

Bloggar som inte uppdateras är lika heta som vinnaren i Idol efter 14 dagar. Lägg därtill faktorn ens egen blogg som är lika död som Frankensteins Moster. Visst måste han haft en moster den gode ihopsatte Frankenstein?

Nåväl jag har nu tagit ett heligt beslut att fortsätta blogga. Jag kommer att blogga till Internet stängs ned. Jag ska också vara med och besudla nätet. Om inte annat för att jävlas med bloggupproret. Den lallaren ska inte tro att han vunnit. Dessutom betalade jag häromdagen 989 spänn för sugdomänen. Hade visst glömt att läsa igenom avtalet med min isp att domänen inklusive hotellkostnad förnyas om man inte säger upp skiten. Och jag vill vara skapt som en väl marinerad nors om jag ska hosta upp närmare en lax utan att utnyttja skiten.

Visserligen behöver jag inte kolla mitt konto lika ofta som back in tha days då man surt vände på varenda krona men fru Sug skulle muttra bittert om hon finge få reda på att vi kunde köpt nästan 5 paket blöjjor för skiten jag inte ens använder. Inte för att eder humble Steffo är stämplad under klacken men allt handlar om att välja sina fighter.

Och den fight jag ämnar köra är den med er och alla sugs som finns i tillvaron. Måhända inte varje dag men var vid gott mod jag e på g.

Ja och så kommer jag att skriva om vad som faller mig in. Jag skiter i patoset och sugbloggstrycket. Nya sugbloggen kommer att bli bloggvärldesn motsvarighet till MacDonalds – enkelt, snabbt, billigt och så har man allt som oftast en fadd smak i käften efter besöket….

Kan jag få ett go Steffo?

Andra bloggar om , , , , , ,

10 Replies to “Deltidsbloggarn”

 1. Men lille Stefan..anar jag lite prestationsångest här? Icke ångsta!

  Du skriver två inlägg på tusen ord vardera med nån dags mellanrum och har därmed levererat mer text än (fan, det sitter en talgoxe och glor på mej genom fönstret)89% av alla bloggare, dessutom är den roligare än 78%..
  Och så kallar du det deltidsblogg! Får prestationsångest ju..

  Raggopardens last blog post..Ännu en målarhelg..

 2. Jag har aldrig sett någon anledning till att du ska sluta blogga förrän nu.. För vartenda gång du postar ett inlägg så kommer det upp att du länkat till min blogg eftersom jag ligger i listan här bredvid.
  Tur du skriver bra annars hade du fått problem Stiffe! 🙂

  Anna Hertzmans last blog post..Händiga kvinnor finns inte.

 3. Deltidsblogg? Är det så det heter när man inte har nåt att skriva om 😉

  Ska kanske skriva ett inlägg om deltidsbloggande jag oxå så har jag klarat av dagens inlägg 🙄

  Ninis last blog post..Hemma igen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *