Såg en tvåbarnsfarsa på bussen som klev in och med morgonsliten röst sa till sina battingar “sitt innerst pappa ytterst” och med det så vek han nacken bakåt och föll in i instant koma. Förutom snabbheten att glida in i komaläget innan jag han stänga min gapande mun var också det faktum att han skurit ned antal onödiga ord till absolut minimum.

Sträckan var exakt 4 busshållplatser.

Får mig att skämmas. Som trodde att jag var powernapskung. Men där jag behöver dimma ned ljuset, sätta på en Mike Oldfield platta, styra upp några rökelser, fluffa till täcke och kudde samt i princip planstryka lakanet för att vika ned mig en kvart så behövde denne sovhjälte bara en buss, nackskydd och 4 hållplatser till sitt förfogande.

Man är en jävla amatör helt enkelt.

Andra bloggar om , , , , , , ,

9 Replies to “Powernapskungen”

 1. Imponerande! Snart är man kanske där själv. Önskar jag i alla fall, med tanke på hur lite jag lyckas sova på nätterna. Visserligen sov jag tio minuter i fåtöljen häromdagen, men det var mer en olyckshändelse, så att säga.

 2. Cliff Hanger vänta bara tills de sena nätterna börjar ge resultat. trust me on this one två välling-mitt-i-natten-då-man-verkligen-inte-borde-behöva-näring-varann-timme-eran kickar in…

  😉

  Raggoparden eller så är jag grym på att vara sliten 🙂

  Anna Hertzman Så länge de skriker i ettstrukna ciss är livet rätt så soft. Kanske inte för valarna men vem bryr sig om dem?

 3. Om man är riktigt trött så kan man väl sova vart som helst. Jag har varit där och det är inte kul när man måste vakna för att gå av bussen. Lätt att missa menar jag.

  Sen kan man ju undra vad han gör om nätterna när han är så trött…hm…

  Ha det gott

  Annies last blog post..Vad är hat för dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *