Jag har blivit utmanad av Aku som inte gillar Aha eller A-Teens.

Regeln är enkel som sjuttsingen:
Visa hur du ser på Norden med hjälp av ett foto, en karikatyr, eller på något annat grafiskt vis. Så länge det är en bild så funkar allt.

Mysigt

Så här ser jag Norden. Överlag kallt men jävligt mysigt inne i en soft crib med öppen brasa som ger en stressad själ tid till eftertanke…

Grrrr…man måste tydligen klicka på bilden för att få den stor. Sugdesign!

Jag utmanar givetvis Danne på Dagens Bild, Nini som kan ge lite sisutouch över det helalainen och hmm…låt se…mannen som orsakade Sugbloggen, Bengt!

UPPDATERING: Klart vi gör 6&7 viljes. Härmed är du utmanad!

Andra bloggar om , , , , ,

15 Replies to “Norden med en bild”

 1. Fan om inte en gammal skandinavisk gen nöjsamt vibrerar bara jag ser bilden av en fin eld. Få saker är mer rogivande.
  Ha en dag imorgon med 😉

  beerbelly’s last blog post..Gött

 2. Hej på er alla norbo. Jag skall bara förbi här, och vill passa på kommentera att det var en ganska mysigt inomhusbild på norden … men ni har fortfarande missat den bästaa beskrivning på norden … nämnligen midsommarnubben 🙂

  Hade

 3. Hej vännen!

  What`s upp? Här händer inte så mycket.

  Jo, jag ville berätta liten sak för dig. Jag var på ett möte med Posten. När vi satt och åt så går det förbi en person som jag reagerade på snabbt. Kan inte släppa det så jag frågar min närmsta om vem det var. Jag minns inte namnet (det är ju jag i ett nötskal)men hon sa namnet och då sa det självklart paff i huvudet. Jag väntade in henne, för ja det var en hon som DU känner mycket väl. Hon gick förbi och jag rusade efter, lämnade mat och allt till sitt öde. Hon var tre meter framför mig när jag ropade hennes namn, hon vänder sig om men ser ingen hon känner så hon fortsätter att gå. Jag ropar igen och då vänder hon sig om och stannar, då är jag bara typ två meter ifrån henne. Men hon var snabb på att se vem jag var. Hon till och med kom ihåg mitt namn.
  Hon har inte förändrats så mycket. Lite rynkor vid ögonen men annars hade hon kvar det barnsliga lite näpna sättet och uttrycket i hennes ansikte. Lika liten och söt som vanligt men något i henne syntes klart att hon inte var den oskuld som hon var på den tiden som du var tillsammans med henne.
  Knakar det i ditt huvud nu?
  Hon arbetar på Poståkeriet, faktiskt där du jobbade förut. Det visste hon inte, och hon var mycket nyfiken på vad du gjorde nu för tiden. Jag sa det vanliga, barn, sambo och jobb…
  Hon själv jobbar extra där och pluggar Europaprogrammet eller ska göra det i alla fall. Hon har pluggat så länge nu… Hon har inga barn och känner att hon är gammal…
  Det var kul att träffa mig och jag henne. Tiden går så fort och man hinner inte mer än säga det kortfattat och enkelt. Jag tog en bild på henne, men hon ser i stort sett ut som vanligt fast hon är 30år.
  Kan du komma på vem det är?

  När vi är klara med vardagsrummet så ska jag bjuda över er på en husvisning och lite middag med barn och så vidare. Vi får se hur många det blir. Till hösten kanske…

  Kramar från Annie

 4. Jassåru’, jag undrade just vad i helsike min brasa hade tagit vägen. Hur e’re me’ upphovsrätten??? Får man knycka hur som helst.
  Gör man det kan det bli jävligt hett om öronen – hetare än brasan på bilden.
  Jajamän, ta’ dig i akt!

 5. Jag håller med Aku, inget går upp mot en vedeldad bastu och en självklarhet är att ha med björkris, bästa är att ha med någon man är lite irriterad på och sen säga att jag kan hjälpa dej att slå med björkriset på ryggen 🙂

  Anette’s last blog post..Hej!

 6. Appropos vedeldad bastu. Täffade Pekka som gav mig tips om gravad lax – tag två tallrikar, lägg en bit rå lax plus grovsalt och lite dill mellan tallrikarna. Skaka några minuter, precis som en bartender skakar en dring.Laxen avnjutes sedan med kokt potatis och koskenkorva. Muuuuummmms!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *