1 mars höjdes priserna, ett månadskort kostar nu 690 spänn

Något brighthuvud på någon obskyr reklambyrå kommit på den smutta idiotlinen “fortfarande ingår bla 276 kilometer räls, 450 miljöbussar, 374 hissar, 12 110 hållplaster, 416 rulltrappor samt världens längsta konstutställning

Vadå skulle detta vara ett motiv till prishöjningen? Ta bort konstutställningen då. Vill jag se konst så drar jag på vernissage. Tunnelbana ska transportera pack fram och tillbaka inte hålla arbestskygga konstnärer under armarna med mina biljettpengar.

Vad bli nästa säljpitch? SL – 1000 spänn men kom ihåg att vi har världens skönaste busskurer och mjukaste säten…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

16 Replies to “SL´s märkliga motivation”

 1. Ja men eller hur?!? Å hur mycket bryr jag mig om att det finns 276 kilometer räls, 450 miljöbussar, 374 hissar, 12 110 hållplaster, 416 rulltrappor samt världens längsta konstutställning när tåg blir inställda, försenade, helt enkelt inte dyker upp eller det fortfarande inte går att få 2 bussar att passa varann vid en ynka pynka hållplats så att jag måsre vänta i 28 minuter varenda jävla lördagmorgon!??!?!

  *hatar*
  👿

  Nini’s last blog post..Yesssss!!

 2. Jag vet inte jag.. Får ha hårdare åsikt om SL när jag nyttjat dem mer.
  Lite knepigt är det förstås att höja priset utan att göra något för pengarna?
  Ha det gött!

  beerbelly’s last blog post..Tapas

 3. jag behöver bara en buss och ett spår… nej förresten, två spår. Av sina 276 jävla kilometer räls orkar de inte fixa 25 kilometer till. Och de tror att jag är tacksam? De bemödar sig inte ens att låta tåghelvetena gå på helgerna. När de är klara med de satans perrongerna har jag ändå flyttat härifrån så va fan skulle jag vara glad för?

  Och jorå, de gör säkert något för pengarna. Installerar övervakningskameror och biljettkontrollanter…

  Andreas’s last blog post..Skivbromsar

 4. Heja SL. Låt det miljömäsigt bästa alternativet bli för dyrt för folk. Det känns tryggt. Vad blir nästa steg? Särskilt höga tullavgifter för bilar med katalysator? Inrikesflyg mellan Karlberg och Mariatorget? Fast det sista vore lite coolt att se hur de får till.

 5. @Masjävel SL har ärvt det tänket av SJ. Tryck ner miljötänket i halsen på folk å höj sen priserna så att det kostar 4000:- för två pers att åka tåg till Ö-sund medans det bara kostar 1600:- att flyga. Sätt sen ut en reklamlapp i tåget där det står att man bara släppt ut lika mkt föroreningar som en humla fiser på ett år. Som om det hjälper min plånbok liksom!!?

  SJ, SL och miljön kan äta bajs så länge jag tjänar så lite att mitt miljötänk stannar vid att jag väljer Ica’s ecopåse istället för den vanliga.

  Nini’s last blog post..Yesssss!!

 6. Jag kan inte säga annat än att jag håller med. Det finns så mycket onödigt skit som SL skulle kunna spara in på. Det känns som att de liksom testar sig fram för att se hur mycket folk tål innan de plockar fram höggafflarna och facklorna…

 7. Jag har också reflekterat över den där kampanjen. Dom jävlarna mörkar dessutom. De tar inte upp de 1miljon förseningar och inställda avgångar i sin informationsskylt…

 8. Jag vill ha kompensation för alla missade turer och sur perrong tid. Jag vill kräva tillbaka 50% på summan av busskortet pga all förseningar och inställda turer och man inte kan planera sitt liv tillfredställande. Med en sådan opolitlig partner som SL som inte verkar behöva göra någon bättring eller bli bestraffade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *