”vi har fått ett mail av Andreas i Älvsjö som har gått in på lugnafavoriter.se och skriver : Jag skulle vilja ge en kärlekssångshälsning till min älskade Everyd. Det är vi två för evigt trots alla med och motgångar så kommer det att bli vi. Jag tänker på dig varenda minut och varenda sekund. Av hela mitt hjärta älskar jag dig.

Gör som Andreas maila oss så spelar vi din kärlekshälsning till din älskade. För Everyd spelar vi nu Lady in red med Chris De Burgh.”

”…the lady in red is dancing with me
cheek to cheek
there’s nobody here
it’s just you and me…”

*KLICK*

Gahhhhhhhhhhhhhhhhhh! Hur jävla många gånger ska man behöva stå ut med denna jävla låt? Och vad är grejjen med att skicka ett mail till en obskyr radiokanal och vräka ut sitt hjärta över hela världen…ja världen och världen en lokal jävla skitkanal som spelar låtar vars kriterier är att de inte får gå snabbare än 60 bpm och ska ha lyssnats sönder en kvarts miljard gånger. Och vad kommer Andreas att göra? Ringa Everyd och säga ”hörde du möjligtvis på lugna favoriter igår?”. Och vad kommer han att säga när Everyd sägar att jag lyssnar inte på lugna gäsp…favoriter.

Hade det inte varit smartare och mindre irriterande för oss alla andra att han mailade henne direkt istället?

18 Replies to “Lugna irritationer…”

 1. Hallo Mr.
  Låter som om någon är så himla avis…säger inte din fru något till dig?

  Du, skulle du kunna maila mig? Jag har lite information till dig som kan vara kul att få höra.

  Ha det gott /Annie

 2. Jag tror att man lyssnar på Lugna Sodomiter om man heter Everyd. Det kommer liksom på köpet med ett sånt namn.

  En stilla undran bara, varför inte bara byta kanal?? Jag kör 106.7 rakt igenom (för jag får inte in 106.3)och om nån har problem med det så kan ju den personen byta rum! Jag har suttit här inne längst. Sådetså!

 3. Jheezuz! Du får ju se till att pajja radion så det bara råkar fastna på en lyssningsbar kanal.

  Du måste lära dig att bli mer sneaky 😉

 4. Dont just loose be a weiner.. or regain your status with a beerbelly 😉

  Tycker inte han skulle mailat henne. Önskar man den låten ska man inte kontakta någon någonsin =). Gissar att den snubbens radio gått sönder och fastnat på lugnafavoriter.. sen har han långsamt gradvis blivit indoktrinerat och inte lite galen.

  Ha en bättre dag!

  beerbelly’s last blog post..Lite körigt

 5. Prova att sjunga med nästa gång, SKITHÖGT, dans arunt lite sakte,och hålla ut på r-e-e-e-e-d..så slipper du kanske lugna frigoliter? Håller med Nini där, det finns vissa saker man inte måste stå ut med ens för att hålla världsfreden.

  Raggoparden’s last blog post..Sexvanor åt kycklingen!

 6. håller med, Bandit är mycket bättre. Där spelar de iaf bra låtar på repeat i all oändlighet…
  😉
  Jag är förövrigt glad att jag inte har en aning om vad det är för låt.

  Andreas’s last blog post..Negerboll

 7. Åh nej,jag missade det!

  Jag hoppas de kör det igen för mig.

  (Är du säker på att det inte var en kärleksförklaring till en båtmotor?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *