Andreas har utmanat mig att dissa sådant som jag tycker går bort språkligt. Med tanke på att undertecknad är en nydanare av ord och har böjelser för att ge en del verb hårda grammatiska övningar blir det lite grand som att sitta i ett träd och såga av sig benet och grenen samtidigt. Men jag är alltid game när det gäller smutta saker att förargas över. Det behövs inte mycket. Om det så bara är en ögonbrynsrynkning som konsekvens över något som istället för att förarga bara irriterar så är jag på.

Det finns många saker som jag irriterar mig på när det gäller det nya sättet att skriva på efter det att uppfinningen Internet har gjort intåg i samhället. Några saker är förkortningar som jag inte fattar syftet med. Ok att man kortar av långa ord som “konspiratorisk jävla samhälle”. Man behöver inte vara en stjärna för att fatta att många onödiga knapptryckningar sparas genom att korta av det till “kojs”. Tangentbordet mår bra, fingrarna likaså och så får man inte glömma bort det där med att man inte smutsar ner Internet i onödan. Och tänker man på modemsurfarna är nedladdningstider sådant man inte får ringakta. Viktiga faktorer som fan. Men när man cuttar ned ord som “eller” till “lr”, vad är vunnet med det?

Något jag hade lite svårt för i början av min stapplande internetkarriär var det där med att skriva *fnittrar* eller *ler*, men när jag insåg att det går att fylla mellanrummen mellan *-orna med *garvar läppen av mig så att en oförsvarbar rökare hoppar ut mellan de fuktiga skinkorna och belägrar rummet likt en taskigt lagrad Stilton*, insåg jag med ett galet leende möjligheterna med detta.

Nu är jag en av de främsta i ledet att använda detta. *pekar på mig själv i spegeln och ler brett som fan och upptäcker att en bit spenat hänger lite slarvigt mellan framtänderna*

– Vafan! Och ingen säger något. Nu förstår jag den där brudens stirrande på mig under hela tunnelbaneresan. Hon var alltså inte alls kåt på mig.

*muttrar*

Fast detta skule vara en dissapost och det enda jag kan komma på sådär på en rak arm i mitella är folk som skriver “j*vla sk*t”. Alltså allvarligt vågar man inte skriva ut hela ordet? Varför inte? Det är ju inte så att den som läser det undrar vad som menas. Vadå är man rädd att morsan och fa…öh jag menar ju *hostar menande som fan* far och mor tittar på. Det känns som att det är den typen av människor som när de skrattar för handen mot munnen och “thihiar”.

…j*vla t*ntar…

7 Replies to “J*vla sk*it”

 1. *garvar läppen av mig så att en oförsvarbar rökare hoppar ut mellan de fuktiga skinkorna och belägrar rummet likt en taskigt lagrad Stilton*
  Ahahaha kaffe över hela laptopen :-D. Mer sånt.

  beerbelly’s last blog post..Nehe

 2. Åh, fy vilket stinkande ställe du placerat länken till mej på! *skrattar så där tokcharmigt med en liten rynkning på näsan som tjejer alltid gör i romcoms*

 3. Jag ville ju inte göra det för lätt för dig. Nu ska du få jobba…
  med att hitta mig som jag hittade dig…tihi.

  Ja, mitt språk man du väl inte klanka ner på för jag skriver så lättläst.

  Men du måste allvarligt säga vad du tycker om min blogg så ska jag allvarligt säga vad jag tycker om din blogg.

  Men inte i dag. Kanske på måndag…

  Jätte trevligt att få träffa dig och alla med för den delen.

 4. BB
  SUGBLOGGEN
  kaffe över hela laptoppen™

  😎

  Raggoparden Shit har jag fortfarande glömt den?

  *rynkar bistert på ögonbrynen till spegelbilden och brister ut i ett hjärtligt garv eftersom jag ser för rolig ut när jag försöker vara sträng*

  Andreas Verb? “Jävla skit” ett verb? Fan jag trodde att du kunde dina interjektoner…

  😉

  Ulrika Jag har alltid tyckt att du stunkit en smula. Kanske inte i Stiltonklass man ändå…

  stort att du e här 😉

  Annie Ah…ha! Så du gav mig fel namn medan en annan är så ultrahederlig och inte bara ger sökväg utan till och med tips på sökord på google så att du hamnar rätt. Men jag ger mig inte om jag så ska lusläsa varenda *ryser* AB-blogg så ska jag nog hitta dig och då ska jag skriva tokiga kommentarer.

  Tack som fan för att jag fick låna din bil btw.

  *sjunger*

  keep smilin keeeeeep lala…nångontiiiing..
  knooowing yuou kaaaan always leeean on meeee…
  thats whats fräääänds arrrrr fooooooo…..rrr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *