Yeeeeeees…..!

“Dear Stefan,

At your request, Apple has canceled the .Mac account —-@mac.com.

Within five business days Apple will issue a full refund for the cost of membership. The refund will be sent to your credit card company….

If you need any further information please don’t hesitate to contact Apple again.”

iBland duger det iNte med att knyta näven iFickan utan skriva ur hjärtat vad man anser om bluff och bågandet, samt några dolda hot om att man aldrig mer ska köpa Apple produkter eller liknande. Kuriosa: fem sekunder efter att mailat hade plingat in i min iNbox (yupp…jag har pling på mina iNboxar…hajja klockspelet på kontoret liksom), turbosurfade jag till kontot och…de hade ta mig fan raderat hela skiten. Firm expedition. Respekt på någon nivå i alla fall.

Nu ska jag kolla upp den här

4 Replies to “iWin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *