Faaaaaan!

Jag hatar verkligen sådana här listor. De är så så…begränsande i sin form. Jag är en artist! En kreatör! En känslig själ med med ett vekt inre som inte vill fjättras av bojor…kedjor…ja jag säger det…kedjor! Jag är inte den som låter orden hålla mig tillbaka…jag letar och gräver i mitt inre och ger mig inte innan det rätta ordet är hittat…jag… jag… jag…

..öh… listan ja. hrm…*host* Mymlan drog igång ett önskelistetåg som stannade upp vid DiscoBolls station som tog direktbanan hit för att kasta av 7 saker man ska räkna upp på en lista för att därefter skicka vidare till andra bloggar. Gahhhhh!

1. Att man döper om Internet till BLOGG.

2. 6 timmars sömn.

3. Att Tomten för en enda gångs skulle kunde överraska oss alla och spänna upp några coola bisonoxar istället för tröttve, tryne och vad de nu heter.

4. Att snö kunde vara varmt mysigt mojs som lägger sig som en ansiktsmask runt hela kroppen. Inte för att jag vet något om ansiktsmask.

5. Att man kunde tidsinställa en äggmök, så att dess effekt kickar igång först när man klivit av den fulla tunnelbanan.

6. Superkrafter. Jag önskar jag hade Mytomannens ljugarkrafter.

7. Att någon kan uppfinna en varningsgadget som stoppas in i fickan vars funktion är att likt bilar som backar pipa snabbare och snabbare ju närmare man är på väg att klämma pungkulorna mot varandra vid benkorsningsmanöver. 4 miljarder män är minst sagt en stor målgrupp.

Bara för att jävlas med bloggupproret2007 uppmanar jag nu alla som har en blogg att göra denna utmaning, se till att tagga och sökordsoptimera dem med ord som tunnelbana, snygga tjejjer, google. Men eftersom man ska pinpointa 7 andra stackars satar väljer jag nu Anna Hertzman, Galatea, Masjäveln, Cliff Hanger, Fröken Sötsur och Bitchen.

Ja…och så trackbacka eller lämna kommentar när listjävlen är gjord..

[tags] önskestafett, utmaning, önskelista, superkrafter, bloggupproret 2007, tomten, äggmök, sömn, tunnelbana, blogg [/tags]

11 Replies to “Önske stav fett”

 1. drf fan tanken var ju att den som skulle notera att jag bara hade angett 6 stycken INTE skulle fått utmaningen.

  I mitt huvud var det så här.
  – Men steffo, du har ju bara angett 6 stycken (BeerBelly, Andreas eller Blue Ola tex)
  – Ah ha! Syke då får du utmaningen…

  och så skulle jag sitta och chukla glatt som fan här.

  *mutter*

  mymlan Jajaja. Det är precis som när man gick i gymnasiet och hade svenskaprov. Ämnet var fritt, men skulle handla om svenska kungar.

  😉

 2. Utmanar du oss på dina …. 7 önskningar?? Vi utmanade ju dig med 7 sanningar !!!
  Men vi kör på ändå och gör inte en “Stefan” nu…

  1. att få uppleva ha snopp en dag och prova
  sätta på en tjej o kissa stående

  2. att det ska vara sommartid året om,
  vill man verkligen känna på kylan så kan
  man göra ett besök på Is-baren
  vid T.centralen..räcker gott !!!!!!!!!

  3. Kvarnen och Kellys ska läggas ned och
  försöka få söderfolk ha bättre outfits dvs
  se snyggare ut (förstår inte hur man kan
  bli tänd på en som klär ut sig till
  Helmut Lang…. Vi alla vet
  hårdrockarstjärnor vill ha supersnygga
  kärriäraffärsklädda kvinnor…
  De får inte upp kuken om de ser en tjej
  som ser ut som dom själva fast med bröst o
  mutta..
  Handen på hjärtat, efter flera
  alkoholdrinkar så är alla tjejer snygga

  4. Att det går å köpa färdiglagade KNÄCKS!!!

  5. att mina pengar aldrig tar slut och
  pappsen får inte gå bort…
  Hans humor är världens bästa….

  6. att borderline, Ushers och hörselnedsatt
  tas bort for a while eller for ever..

  7. att Stefan lägger ut en riktig bild på sig
  själv

  Bitchen’s last blog post..Det var tider det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *