…en liten fågel viskar att mitt inlägg om SL nu oxå finns i Lunarstorm i en blogg. Det är andra gången den plockas och publiceras utan ett försiktigt frågande om “ere ok…” Till försvar så länkas det till orginalet den här gången – till skillnad från copy´n´cut puckot på Aftonbladet vars blogg jag såg till stängdes ned – men i alla fall….
För protokollet:  Det är ok.

Jag e lite stolt faktiskt. Bloggen har kidnappats, haft prao, texter rippade och nu sist blivit ombedd att läggas ned. Det enda jag saknar är ett personligt eget litet troll, som puckot stina som inte vågar komma tillbaka hit, ett bloggbombhot och kanske en fatwa på bloggen också…

[tags] copycut, lunarstorm, troll, fatwa, SL, aftonbladet [/tags]

14 Replies to “Copycuttad igen…”

 1. jag har också fått mina inlägg snodda. en del tror att jag snott dem själv (gärna från Stenmark), dvs att jag inte har hjärna eller softvara nog att kunna göra mina egna grejer. ofta rippas inläggen av sextonåriga emotjejer med skärsår.

  smickrande? knappast. jag tar massor av bilder från nätet. men såfort jag satt min egen text på dem så blir de personliga “verk”. jag vill inte se mina funderingar på nån fjortisblogg om ångest. det känns lika exklusivt som polska luder.

  nåväl, att lägga ner sin blogg för att nån har fått en dåligt utförd lobotomi vore helt förkastligt.

  blommaland’s last blog post..“It’s my party and I’ll cry if I want to, You would cry too if it happened to you”

 2. det blir mer smickrande ifall intelligenta människor snor mina textbilder. internetfenomenet gör att upphovsmannen lätt kommer bort. men det är roligare att bli rippad av någon som faktiskt har en egen personlighet och inte baserar hela sin blogg på att låna andras karaktär.

  att kritisera andra innebär alltid en risk, man är ju långt ifrån felfri. jag tar gärna den risken. det roar mig.

  sån är jag.

  blommaland’s last blog post..“trettiotaggarna är för kräsna”

 3. Personligen skulle jag nog inte ha något emot att någon kopierade något jag skapat, med betoning på nog eftersom jag inte vad jag vet blivit copycuttad. Detta förutsätter såklart att kopieraren nämner att det är jag som är upphovsman. Orkar man inte ens anstränga sig så mycket ska man fan ha stryk.

 4. mymlan jaja…jag vill ha alla troll som finns i skogen. sedan ska jag trolla bort dem. och göra världen trollfri.
  😉

  Nini old news….*gäsp*. ska du vara med i sugbloggens snabba värld gäller följande.

  * kom hit var tionde minut
  * alla dagar i veckan
  * inget klockslag är fel klockslag
  * numer även sena kvällar

  sedan gäller även…fan vilket skitsnack. Munläder i tangentform liksom…

  sorry 😉

  blommaland Hehe. “dåligt utförd lobotomi”. En klockren beskrivning!

  Anna Hertzman du skulle bara se tårarna när jag igenkände den som min nästan förlorade post.

  *bölar på nytt*

  🙂

  Mr Blues ja fast det är ju så banalt. jag vill ha en fatwa utförd av svenska folket – funkar det om man hånar Bamse? Eller midsommar.

  Fast en svensk fatwa måste bli en “fantadigva”. Inte lika hård som fatwa men man fatt(w)ar ändå det hårda fördömmandet…

  oh i kill myself igen

  SANDRA Shit! Att få ha dig som ett personligt troll måste vara värt hur mycket ben o jerrys som helst. Jag langar in Coop´s light oxå om du kan trolla lite på fredagskvälarna oxå…

  🙂

  Andreas eller få sin blogg nedstängd. Jag mös när aftonbladet med ett litet klick på en knapp sänkte den första tjuvven.

  Lunarstormaren är harmlös, påstår inte någonstans att historien är dennes (kolla nu slapp jag skriva hans/hennes) och har uppgett länken. Fair enough, liksom.

  och som sagt ja e lite stolt.

 5. Cliffy Du menar att jag skulle copycutta och göra våld på mig själv? Om det inte vore alldeles för egotrippat som fan så skulle jag lätt göra det.

  Vad tror du om att jag startar några fanbloggar?

  😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *