Jag fick nedanstående i en kommentar (kursiverat) nedan.

Kära bloggupproret! Tyvärr faller hela detta på en så enkel sak som att

….*gäsp*….

tror du jag eller någon annan navelskådande bloggare bryr sig om att vi stökar till nätet och försvårar för äckliga perversa äckel som inte kan närma sig snygga tjejjer. Prova och gå fram och säg hej…nämen förlåt…det har du redan försökt utan någon framgång whatsoever. Tur att google, hitta.se, facebook finns va…?

Och för att vara en idiot som inte bryr dig om bloggar så lägger du ned liiiiite väl mycket energi för att vara trovärdig. Glida omkring och spamma bloggar att de ska lägga ned…hahaha. The ironi i idotin är svåröverträffad. Fan jag är stolt som fan som bloggare om jag försvårar för dig att stalka brudar..

Jävla äckel! Skit ned dig!

Hej!

Jag vill inleda med att säga att detta snart kommande påhopp ej har något med dej som person att göra. Du råkade faktiskt bara komma upp med din ensamma blogg vi en googlesökning efter något helt annat. Men nu kan jag ej hålla inne mitt hat mot bloggar längre. Alltså helt seriöst, vad fan håller du på med? Det finns ju inte en vettig själ som bryr sig om vad fan du hade för dig förra tordagen, förurtom dina trötta vänner som du förmodligen tvingar läsa denna blogg. Vore det inte enklare att bara skicka ett mejl till dem en gång i veckan där du förklarar vad du gjort den gångna tiden så att alla kan få sitt behov av “ditt liv” tillfredsställt. För du tror väl inte på fullaste allvar att någon läser detta. Varken denna kommentar, eller din blogg. Så vad har vi uppnått med detta? Absolut ingenting. Följaktligen anser jag att både du och jag skall sluta upp med dumheterna och hänge oss åt något med lite relevans och allmännytta istället. Eller vafan, skaffa en dagbok om du vill ha nån stans att vädra åsikter. Jag ville nämligen hitta en söt tjej som jag såg på tunnelbanan häromdagen och gjorde därför en sökning efter henne på google. Och vad får jag upp, jo, 1276230 dumma jävla bloggar, och inget om henne. Så hur vore det om vi rensade internet från dessa stolletyg och levle lite på riktigt i stället? Vad säger du? Jag är öppen för debatt om du känner att detta är något du stör dig på. Vänligen skicka ett mejl (bloggupproret_2007@hotmail.com) där du med några rader kan motivera varför du tyckte att jag skulle behöva läsa denna sörja. Och återigen, kom ihåg att detta vansinnesdåd á la Michael Douglas i “Falling down” ej är personligt riktat mot din blogg. Jag skulle dock bara verkligen vilja veta varför denna cancersvulst ej vill dö, och varför du tycker att jag ska drabbas?

Hoppas att du ej tar illa upp!

Hälsningar/

Bloggupproret 2007!!! Nu räcker det.

(jag har ju nu även kommit på att vi förmodligen är ganska många som känner så här, så jag ska vara snäll. kopiera därför detta inlägg och posta på varenda fucking jävla blogg du stöter på tills dess att vi klubbat ihjäl fenomenet likt en sjuk gråsäl)

P.S. Det är inte så att man känner sig lite stolt! Inte bara eder sugbloggare utan, Beta Alfa, Signerat Kjellberg , Konsumbloggen m.fl. har fått detta i en kommentar på sina bloggar. Fan man är med i gänget som retar upp. Som är en n/vagel i ögat på perversa äckel. Som inte vet hur man googlar framgångsrikt eller för den delen närmar sig en snygg tjej utan måste googla upp dem.

Tips: maila google och be dem ta bort bloggarna ur söktr…jamen visst ja de har ju oxå blogg, varför inte aftonbl…eller expr…nämen det verkar som om alla bloggar….

Freak!

[tags] bloggupproret, bloggosfären, idioter, idiot, stalker [/tags]

37 Replies to “Bloggupproret 2007”

 1. Hej!

  Tack för din kommentar! Det verkar som om du är av åsikten att det kommer att bli svårt att få dig att sluta blogga? Tolkar jag dig rätt då? Eller skulle du kunna tänka dig att sova på saken?

  Det skulle verkligen uppskattas!

  Du tillhör dessutom de bloggare som faktiskt inte ens skriver speciellt bra. (Så ha det i åtanke när du tänker över mitt förslag)

  Skicka gärna ett mejl om du har ytterligare åsikter.

  ps. det skulle räcka för mig om du har stängt din blogg om typ 7-8 dagar. jag förstår att du har en del “hängivna fans” som har ett behov av att säga hej då till dig, det har jag förståelse för!

  bra då säger vi så.

 2. bloggupproret_2007 Jag kan väl få sova på saken? Snälla! Bara några timmar. Så kan jag gå upp skittidigt för din skull och skriva lite om vad jag har drömt. Sedan hur min dag ser ut. Vilka jag ska träffa, de tankar jag har om livet google och idioter.

  Sen på måndag tänkte jag skriva lite om min arbetsdag, resan till jobbet och hem, vad jag anser om sl och google och idioter…

  Tisdagen publicerar jag en låt jag hittat på youtube, därefter så tänkte jag tipsa om ett fett recept på paj, kanske slänger jag in en text med gruppen Mötorhead som jag tycker är rätt fräck…

  Onsdagen så har jag en färdigskriven liten historia om vad jag ska göra under julhelgen som jag vill delge världen, mina vänner, google och idioter…

  Torsd…öh det verkar som om det kommer att bli svårt det här hörru. Kan jag inte få några veckor på mig?

  …snälla

  …snääääälllllaaaa…

  p.s Sen är det lite gulligt tycker jag att du kommenterar 10 minuter efter att jag publicerat ditt fina mail. Den slutsats undertecknad drar (måhända en aning för snabb men ändock) är att du inget annat gör än hänger på blo…ops my bad…google…

 3. Hej!

  Tack för ditt inlägg!

  Det är sådana som du som håller denna “blogg” levande! Jättekul!

  Men kan vi verkligen inte komma på en kompromiss, nu har du ju resdan sagt vad du skall göra halva veckan, så kan vi inte dra ett streck över detta. Och så håller du tyst i en vecka medans du funderar över vad du har gjort? On the down low, som ni säger.

  Vet tyvärr inte hur snabbt efter detta inlägg kommer komma från ditt svar, jag hoppas dock att jag kan slå 10 minuter!

  Måste därför sluta, så passa på att sluta blogga så slutar vi bägge med nått ikväll!

 4. Anonymous Ditt ip-nummer avslöjar dig. Klantarsle!

  Sorry att du fick vänta en stund men jag var på andra bloggar du hemsökt och läste dina kommentarer. Hur var det nu igen…du gillade inte bloggar för att de störde dig i din jakt på snygga brudar va… här får det ett enkelt tips:

  http://www.freesexonthetunnelbana.se/

 5. till mymlan:

  Hej! Tack för din kommentar!

  anledningen till att du ej fått en kommentar är att….

  just det. ingen läser din blogg.

  läge för att stänga?

  Bloggupproret 2007

 6. bloggupppuckot 2007 att du inte läser mymlan betyder väl inte ens i din lilla skalle att ingen läser mymlans blogg?

  hahaha…det sköna i kråksången är att du sitter här, fast du är på jakt efter tjejer du ser på tunnelbanan, och bloggar…öh kommenterar i min blogg.

  håller inte du med om att det är en smula kontraproduktivt?

 7. hej stefan!

  tack för ditt svar!

  jag är dock inte inne på att leta tjejer, jag vill bara att folk ska sluta blogga. kan du tänka dig att räcka ut en hand och stänga din blogg?

 8. Tack för din kommentar!

  Hur vore det om du stängde ner din blogg istället?

  Tack på förhand

  Bloggupproret 2007

 9. blogguppmiffot jag brukar inte blogga på helgerna…men nu fick du mig att inse att jag kan göra det ALLA dagar i veckan.

  vi börjar imorgon. Temat för morgondagen blir “tvättstuga”

  alla som inte gillar bloggare tacka blogguppfreaket 2007 för att jag numer även känner att det är påkallat att blogga lördag och sön…hey vänta lite! Är detta bara en scam för att få mig att slita ännu mer med denna blogg…

  hm…kanske skriver jag om tvättstugan imorgon eller så kanske jag inte gör det…

 10. Alltså, nu känner jag mig grymt oviktig som inte fått någon sån kommentar..alltså måste jag öka läsandet på min blogg genom att totalspamma den med inlägg och helst fylla de meningslösa inlägg med google-ord…

 11. Är det inte härligt att Internet finns så att alla dessa bittra människor kan få utlopp för sin… Tja… Vad det nu är det hela ska vara ett utlopp för?

  Det här fick det helt klart att dra lite i smilbanden på mig, jag får tacka Bloggupproret för att ha gjort kvällen lite roligare. Fortsätt kämpa mot väderkvarnarna… =)

  Kristoffer’s last blog post..Sökmotoroptimering, vad är det egentligen?

 12. Underbart. Det här var riktigt skoj. Jag håller med den där människan fullt ut. Bloggar är ett jävla otyg, för att inte tala om oss bloggare. Vi är idioter allihop. Äcklar andra, det är vad vi gör. Usch.

  Men vill ni fyllas av rejäl avsmak ska ni kolla in följande. Gyrots jävla julkalender. Sämst på nätet just nu faktiskt.

  http://www.metrobloggen.se/gyrot

 13. stefan: stå på dig, du har trots allt världen på din sida 😛

  bloggupproret: jag kan förvisso hålla med digom att de som inte har nått att säga och inte ens kan skriva borde dra åt helvete (alltså hålla sig kvar på metrobloggen eller aftonbladet :p) men att stefan “tillhör […] de bloggare som faktiskt inte ens skriver speciellt bra”… hur komm du fram till det? jag föreslår att du läser t.ex. inlägget om sls jaktinstinkt…

  Sen skulle jag vilja se vad du använder för argument mot min blogg. Det finns ju trots allt bloggar som inte pillar sig i naveln. Det finns de som fyller samma (men definitivt viktigare) funktion som tidningarna. Ska de också läggas ned? Du är väl förståss emot allt vad demokrati och yttrandefrihet heter. Fy fan, folk som säger vad de tycker, såna kan man ju inte ha.
  Jag vore tacksam om du lämnade en lika dum kommentar på min blogg så jag får såga sönder dig lite.

 14. Fan, ingen läser min blogg. Jag har inte fått någon kommentar av “Bloggupproret”.
  Kan lika gärna släcka ner den då ju… Men vänta… Jag skriver ju mest för att det är kul och för min egen skull. Då kan jag ju fortsätta skriva. Ingen bryr sig ändå, so WTF. Jag fortsätter att förpesta nätet med mina inlägg.

  8)

  Mr Blues’s last blog post..Visste du om

 15. Jag älskar er alla och ser fram emot när alla vi växer upp och blir som grannkärringen våningen under. Surfandes omkring på nätet och klaga på att vi minsann visste hur det skulle bloggas och eller inte när vi var unga.

 16. Jag gissar att “Bloggupproret 2007” faktiskt har humor…ni som tar detta så allvarligt tar er själva på för stort allvar.
  Bloggupproret 2007 skrattar gott nu åt att ni blir upprörda och ens bekymmrar er om att svara. Komik på hög nivå.
  Grattis Bloggupproret 2007!

 17. Åh nu är jag med igen!

  Vilket jävla pucko!! Får ju andra troll att nästan verka vett…. eller..*s*.. nevermind. Ett troll helt enkelt 🙂

 18. Haha, “bloggupproret” är ju ett levande bevis på att sjukhusen har dålig ekonomi 😀

  Å andra sidan roar dess otroliga dumhet mig. Vad är man för barbapappa som söker på google efter en specifik tjej man sett på tunnelbanan? haha, vad fan söker mongot på? “tjej + snygg + tunnelbana + ser dum ut + passar mitt mindset”

  Haha! Tillåt mig att försvara min bloggbroder med att det här är min favoritblogg – näst efer min egen dårå, but still 😉

 19. Nini sökningen hit var sugen+på+efterbliven+tjej+som+matchar+
  efterblivet+pucko+som+inte+vet+hur+man+
  använder+google+eller+kuken+som+åkte+tunnelbana
  +någon+gång+under+dagen…

  😎

 20. Jag fick också det där, anade att det kunde röra sig om ett kedjebrev men jag svarade iaf 😛

  Det roliga i det hela är att han skriver att han sökte en tjej på google (!?) hmm, bra ställe att leta då det enda bra resultatet av det hela skulle kunna vara just en blogg!

 21. Att leta efter en tjej på Google torde vara som att försöka hitta en munspray i en porrbutik.

  Den finns där, men är inte till för det du hoppades…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *